|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
U kupnji sam mikrofona koji bi primarno bio za snimanje akustične gitare i vokala, a onda jo? po kojeg instrumenta, klarinet, harmonika.. Ne ograničavam preporuku na dinamičke ili kondezatorske jer se jo? dvojim oko toga. Mo?da bi mi bolje kupiti dinamički jer će slabije hvatati lo?u akustiku kućnog studija. Buđet za kupnju je oko 1600-1800kn. (oko 250eura)
Gledao sam Oktava MK-319, Oktava MK-220, multi-pattern mikrofoni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ako snimash sa male distance onda ce se i kondenzatorski u kardiod modu ponasati slicno dinamickom....
mene Rode Nt2-a lepo sluzi za svasta... mada oce da vata sobu ako ne snimas izbliza za akustaru kazu da je AKG C451B vrhunski pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Da samo kaj je rode duplo skuplji od onoga kaj sam rekao da mi je buđet. A AKG bolje da ne gledam cijenu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nije bas tako, RODE NT2A je u "artistu" oko 270 eura, ako nije i manje, raspitaj se. Korenjak je u pravu kada ga preporucuje, jer barem koliko sam ga ja koristio, skoro na svemu se pokazao kao vise nego adekvatan - veoma dobar!
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
http://www.audiopro-croatia.com/mex/....php?art=2778# |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ej pa to je nemoguce
Neka ti kupi neko u Beogradu http://www.artistsystems.net/mex/art...t=145&art=2778 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Preporuka za kupnju mikrofona | aland | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 17-06-2009 10:45 AM |
Test 7 Mikrofona | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 122 | 03-05-2009 10:27 AM |
Obrada PZM mikrofona (BFD) | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 27-07-2007 12:46 AM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |