|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
TC electronic M350
Ovako, dal taj uređaj ima opciju spremanja efekata koje si manualno sam napravim? on ima svojih 99 preseta koji nisu ba? za ne?to, pa bi zato napravio ne?to po svojoj volji... dal se mo?e takvo ne?to na tom uređaju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ima, procitaj pazljivo uputstvo.
Evo, i dela uputstva koje govori o memorisanju korisnickih preseta: ? Enter ?Preset On? mode using the PRESET ON/OFF key. The M350 is in Preset On mode when the display shows location numbers 1 to 99. ? Use the UP/DOWN arrows to select desired preset location where you intend to store the preset (1-99). ? The digits are now blinking to indicate that you have not yet stored the preset. ? Press the LOAD (HOLD TO STORE) key for approx. 2.5 seconds until the digits turn steady. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
low budget sprava .. takav je i zvuk .. cuo sam je i ne svidja mi se ..
dok postoje low budget sprave koje vredi kupiti .. recimo kurzweil rumour .. za male pare mnogo muzike . poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim pomoć FW | Techy Boy | Computer Hardware | 4 | 09-03-2009 09:40 PM |
molim pomoć | babilon33 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 23-05-2008 01:56 AM |
Alesis Andromeda & TC Electronic M350 / Lexicon MX300 | HrastProgrammer | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 03-04-2008 01:17 AM |
TC Electronic M350 vs Lexicon MX 200 | Elf | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 08-12-2006 03:41 PM |