|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
E ovako zanima me kako mogu snimat zvuk direktno. Recimo da pustim dvd film da svira u nekom recimo vlc playeru i da taj zvuk snimim preko recimo adobe auditona ili cubasea ili audio recordera iz windovsa. Imam karticu delta 66 m audio. Prije dok sam imo vindovs karticu sam sam prebacio u prporties na recording pustio neki player i sam stisnio u audio recorderu RECORD al eto sad to neznam. HVALA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
neke kartice kao creative live imaju genijalnu opciju ''what u hear'' to cekiras i snimas
za deltu ne znam mozda ce neko znati uglevnom imas programa gde mozes da uvezes video klip u njega i izdvojis muziku bez ikakvog snimanja recimo moze u nuendu pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ufff komplikacije, a ovaj kak to da napravim to?no u tom nuendu, ja imam cubase al ima mi prijatelj nuendo??? a valjda ?e mi neko pomo?, dobio sam preporuku za ovaj forum jeee
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
To unese? u neki program koji kapira MPEG-2 (pretpostavljam da Audition kapira), odseče? ono ?to te ne zanima i ostatak eksportuje? kao audio u formatu koji ?eli?. Nije tako komplikovano kako se čini na prvi pogled. Pozdrav
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() Bravo awacs
![]() I pri tom dobijes audio gotovo bez gubitaka, koji neminovno nastaje kada radis "loop back" audio, odnosno usnimavanje audia koji se reprodukuje (doduse, kod nekih audio interfejsa se i to moze raditi losless, kao npr kod RME-a, putem njegovog DSPa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
I pritom obratis paznju da je taj audio 48.kHz, znaci konvertovati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
hmm pa šta nemoš preko sound recordera to snimit
?ta je ljudi oćete hit? Babilon je ne?to hitova sit! Last edited by babilon33; 06-04-2009 at 02:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
pa nisam uspio. ja napi?em .mpg i ni?ta se ne promijeni
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Treba pomoch oko zvuka! | doppler_effect | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 30-09-2009 01:06 AM |
MIDI & kljava problem..pomoch! | idvi | Audio Software | 5 | 22-06-2009 08:34 PM |
Battery3 pomoch!! | idvi | Audio Software | 12 | 08-12-2006 12:42 PM |
Cool Edit Pro 2.0 pomoch | loadedmutha | Audio Software | 4 | 14-10-2006 06:10 PM |