![]() |
Molim pomoch
E ovako zanima me kako mogu snimat zvuk direktno. Recimo da pustim dvd film da svira u nekom recimo vlc playeru i da taj zvuk snimim preko recimo adobe auditona ili cubasea ili audio recordera iz windovsa. Imam karticu delta 66 m audio. Prije dok sam imo vindovs karticu sam sam prebacio u prporties na recording pustio neki player i sam stisnio u audio recorderu RECORD al eto sad to neznam. HVALA:wink:
|
Re: Molim pomoch
neke kartice kao creative live imaju genijalnu opciju ''what u hear'' to cekiras i snimas
za deltu ne znam mozda ce neko znati uglevnom imas programa gde mozes da uvezes video klip u njega i izdvojis muziku bez ikakvog snimanja recimo moze u nuendu pozz |
ufff komplikacije, a ovaj kak to da napravim to?no u tom nuendu, ja imam cubase al ima mi prijatelj nuendo??? a valjda ?e mi neko pomo?, dobio sam preporuku za ovaj forum jeee:wink:
|
Quote:
To unese? u neki program koji kapira MPEG-2 (pretpostavljam da Audition kapira), odseče? ono ?to te ne zanima i ostatak eksportuje? kao audio u formatu koji ?eli?. Nije tako komplikovano kako se čini na prvi pogled. Pozdrav |
Bravo awacs :) . I pri tom dobijes audio gotovo bez gubitaka, koji neminovno nastaje kada radis "loop back" audio, odnosno usnimavanje audia koji se reprodukuje (doduse, kod nekih audio interfejsa se i to moze raditi losless, kao npr kod RME-a, putem njegovog DSPa). |
I pritom obratis paznju da je taj audio 48.kHz, znaci konvertovati.
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
hmm pa šta nemoš preko sound recordera to snimit
|
pa nisam uspio. ja napi?em .mpg i ni?ta se ne promijeni:( file i dalje kad odem na properties je vob:( a poku?avam ga ubacit u adobe audition i ni?ta:(
|
All times are GMT +1. The time now is 06:35 PM. |