|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kupio bih Mackie-evu mixetu iz vlz-3 serije, i to konkretno : 1642 vlz-3 (12-to kanalna, 10mic+2 linijska ulaza, 4 aux-a po kanalu, cetvoro pojasni eq, bez efekt procesora itd). Odnos cena-kvalitet recimo, ili kvalitet uopste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa taj je u toj klasi jedan od boljih mixera.
Robustan izdrzljiv mixer, i opet u toj klasi sa veoma pristojnim zvukom. Mnogo ga je ljudi imalo, i uglavnom nije bilo nekih specijalnih prituzbi na njega. Last edited by LACKY; 06-04-2009 at 12:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam imao vlz pro istog modela. Glavni utisak - vise muzike nego para, ali nije preterano rubusna sprava iznutra. Sve je na jednoj ploci odradjeno i desavaju mu se 'ladni lemovi, i slicne gluposti, pa je moj relativno cesto (mozda 2, 3 puta) isao na ciscenja i peglanja. SAd imam Onyx, i mislim da je slcna prica
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Mene Mackie1604 sluzi izuzetno dugo i kvalitetno. Mislim da za tu lovu nema poredjenja ni blizu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mackie 1642-VLZPro service manual | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 24-04-2009 08:39 PM |
savet za vokal | milanCHE | Computer Hardware | 4 | 09-05-2007 09:19 AM |