|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Hajde da krenemo lagano, koja su tebi tri najznacjnija projekta koje si radio, ne po znacaju benda nego po produkcijskom dometu koji s postigao. Clanove foruma najvise interesuje rekao bih produkcija, pa zato i postavljam ovakav thread. Onda bi mogli da se fokusiramo na produkciju bas tih projekata.
Veliki pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
hey Braca !
dobro pitanje za pocetak ![]() dao si mi za razmisljati.... evo ovako ; Majke ; Vrijeme je da se krene Pips,Chips & Videoclips ; Fred Astaire Hladno Pivo : Knjiga Zalbe |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
Knjiga Žalbe stvarno predrkano zvuči, moderno i moćno. Ostalo nisam imao prilike slušati na mom monitoringu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Vrijeme je da se krene je malo mat..tamna ploca ali sa fenomenalnim pjesmama i intepretacijom i na zalost moj zadnji all analog equipm. projekt.
![]() meni strasno drag uradak... |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
zadnji analog projekt, pa ustvari kako sad radis ITB? daj nam reci malo o svom setupu koji koristis.
|
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ovo zaslužuje poseban tread
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
bas sam Arthuru objasnjavao moj sadasnji setup.... Digi 002 mi je u stvari vise kao remote ili veliki mis...samo za to ga i koristim... jer zaobilazim njegove konvertere i koristim Apogee Ad-16x i Lavry DA...isti je slucaj i sa mic preampovima...za to koristim svoje handmade Neve i Api preampove...za slusanje imam PMC AML-1 i NS10 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
e da, a šta bi sa tom analogijom? zašto je to poslednji projekat? šta se desilo pa si prešao na itb? kako je tebe snašla ta tranzicija?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() bilo kako bilo ..ako mene pitate,meni jako nedostaje analogija..to u ovome trenutku pokusavam kompenzirati kvalitetnim front endom prilikom usnimavanja i pokusat cu to opisati u posebnom postu..naime neka moja razmisljanja i iskustva..isto tako stavit cu neke akcente na dijelove recording chaina za koje mislim da je najbitnije uloziti novac i nabaviti najkvalitetniju opremu te takodjer opisati neka moja razmisljanja oko harmonicne distorzije tj. simulacije nelinearnosti i muzikalnosti analogije u ovom nasem suhom i linerneom a ponekad i sterilnom daw itb svijetu, nesto a la Charles Dye..nadam se da me pratite ![]() P.S. pokusat cu staviti i neke slike moje akustike..samo da skuzim kako se to radi na forumu ... lp Denis aka Denyken |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
renderiranje projekta | Dompax | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 07-03-2006 07:28 PM |
dithering again (iliti samo ogrebi i blago tebi) | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 12-12-2005 02:16 AM |
Potvrda projekta! | bumbar | DSP forum | 4 | 13-11-2005 06:23 PM |