|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
koliko zapravo vidim , radi se o atenuatoru .... ostatak mi je manje razumljiv jer pise da ima kabl , a na slikama ga nema .... ali mi super izgleda
![]() http://www.tcelectronic.com/LevelPilot.asp Features • High resolution computer-independent analog level control • Power free - No power-supply required • Smooth ergonomic feel • 'Tight grip' rubberized bottom plate • Fully balanced XLR connectivity • Compact design for easy placement • Quad core fully balanced extension cable to avoid messy cabling on your desk S' jedne strane kaze ... computer independent a s' druge ..... Quad core fully balanced extension cable hmmmm ... aj' neko pametan .... ![]() Pozdrav Last edited by Max; 26-11-2008 at 03:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
aaaaaaaaaaaa ... ha ha ha ha ha
Zbunili me sa quad core ..... he he , ja pomislio .... ![]() Pa i nije bas malo kablova ..... ali suuuper izgleda .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
jer ima ovoga ovde u ovoj nedodjiji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
bice..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
chemu sluzi? ne mogu da otvorim linak..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Konacno da neko napravi normalnu i preko potrebnu spravu. Ako je stvarno kvalitet ok, uz normalnu cenu, ovo moze da nadmasi prodaju UADa
![]() Nego, odakle mu se bodu kablovi, nikako da vidim.... ako npr stoji na stolu ![]() edit/ sad videh i cenu... oko 100e, mozda malo ispod....
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 27-11-2008 at 02:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Dakle "sokocalo" se postavlja izmedju master analog outa na karti ili i/o interfaceu, i "kaci" se na ulaz aktivnih monitora. Mnogo bolje resenje nego da se slabljenje (atenuacija) signala izvodi dok je signal jos u digitalnom domenu, jer se tako (teoretski, ali i prakticno) smanjuje dinamika, kao i cistina izlaznog signala koji ide ka monitorima. Ocigledno, ergonomski sjajno uradjeno, tako da volumen moze da se doteruje, a da saka lezi polozeno na radnoj povrsini, a "reglaza" se vrsi samo palcem i kaziprstom (srednjim prstom) sto fizioloski omogucava veoma suptilnu regulaciju jacine. Svaka im cast, odlicno su se setili, al' mi se nesto cini da ga naplacuju malo zesce...
JAOJ STO VOLEM FINI HARDWARE!!! ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
ovo dobro izgleda Maxx di si ovo iskopo?
Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Balansirani line level prekidac | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-02-2009 11:26 PM |
Entry level gitara? | SumAnuT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 03-09-2007 06:11 PM |