|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nazalost nemam prilike da isprobam ovaj kawai vec mogu samo da ga porucim a za yamahu moram da idem u BG... Jel imate iskustva sa ovim spravama? Pre svega me zanima kvalitet mehanike dirki, lezaja, osecaj pod prstima pa tek onda kvalitet zvuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
pretpostavljam da ti se nord stage ne uklapa u pricu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Imam MP8 pa mozes doci da probash, isti su zvukovi u MP5 kao u MP8. Dirka je drugacija ali sustinu mozes da shvatish.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Sve preporuke za Kawai! Imam Mp4, a to bi trebalo da je ista dirka kao na Mp5. A sto se tice zvuka, kao sto rece Moritz, isti je kao na Mp8!
Jednom davno u Mitros Music-u u BG-u sam probao i tu Yamahu i nije mi se nesto preterano dopala u poredjenju sa Mp4. Prvenstveno zato sto Mp4 ima (kao i svi ostali MP modeli) 4 layer-a, vise zvukova, mogucnost kontrole zvuka, EQ, USB veza sa kompom koja funkcionise odlicno, pravljenje User performaca itd. U svakom slucaju, daleko ispred pomenute Yamahe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Moritz kako ti se cine farbe na njemu? Ja bi MP5 koristio sa vezbanje, studijsko snimanje i ponekad za svirke. Dakle uglavnom bi mi stojao kuci. Razlog zasto ne uzimam klasican elektricni klavir je zato sto nemaju izlaze, a ovde imam jack L/R, USB, Midi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Izvinjavam se sto opet upadam ali samo da kazem da je cena na Thomannu za Kawai Mp5 1111e a za Mp8 MKII 1855 eura. Dakle, dosta nize nego kod nas! Pa ako imate jos nekog ko bi mogao da vam to i donese ovde onda ste bas u plusu!
http://www.thomann.de/gb/search_dir....awai+mp5&x=&y= |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Dodjes i probash, to je najlakse nego da ti objasnjavam. MP8 je jedini piano koji me je zanimao tako da nisam skroz objektivan.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kawai ES1 Digital piano ??? | hrza | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 21-04-2006 05:31 PM |