|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
imam jako malu gluvu sobu, 2w 1.6l i 2.4h... imam par mikrofona na raspolaganju trenutno, pa koju postavku predlazete za ova dva instrumenta? prvi mi je put, a ne bih previshe da se oslanjam na uho ovaj put.. tj, prvo by the book pa onda cu da ga hvatam oduhativno..
![]() mikrofoni: gemini mkII akg c3000b behringer (neki merni shatro, al kapiram da moze fin efekat da se izvuche sa njim, poshto je sav sicushan i nikakav) Re20 i neka fenderova kopija sm57mice.. eto.. aj javnite do subote, tad imam snimanje.. zanr je jazz hop i rnb.. znachi, zelim da zvuchi onako vintage da se chuje pljuca, al da ne ubijem, pritom, zvuk u potpunosti.. da ima one jazzy dinamike.. uhhh.. ako me kapirate.. kompresor bih koristio shto manje.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Javi se , dacu ti mikrofone ......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() Mada ja sam veliki fan lampe na brass instrumentima, a SE gemini mk2 nisam slusao, mozda iznenadi ![]() ...ne idi preblizu sa majkom, i to je to. pozzz, i ako te ne mrzi okaci koji raf mix kad zavrsis ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Mozes probati sa svojim Gemini MK2, samo ga dovoljno odmakni. RE 20 radi posao. Snimaja sa oba mikrofona, pa odaberi koji ti vise odgovara.
Sennheiser MD421 je dobar za duvace. Javi se. Imam jedan takav koji bi ti mogao pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne bih bas tako olako .... ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne bih se slozio da nema niceg spec .... radi se o R n B , ne o etno pop muzici ![]() Bar sam ja tako shvatio ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Ja sam samo izneo,kako se tehnicki usnimava,bar su meni tako trazili kad sam radio neki film,nisam mislio na muzicki zanr.Izvino g.max sta je to R n B,prvi put cujem ja radim samo,kako ti rece etno pop muziku.E usput Sale dacu ti Solidtube to koriste narodnjaci,pa ako slucajno budes snimao nekog Sabana obrati se meni ovako mi je zao sto sam se ukljucio,max ce sve lepo da ti objasni.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
uu ljudi hvala..
![]() elem, tromboni su mi uglavnom u pozadini.. a poshto mi treba neshto tipa "big band" (shto se trombona tiche) moracu da menjam mikrofonima pozicije i samog sviracha da mrdam po sobi da mi ne bi sluchajno ubo kontrafazu.. aj sad cu da vidim da vam okachim par stvari na kojima mi trebaju fino odsvirani zivi instrumenti.. pa da chujete stil.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sempl Trube | Domestos | Audio Software | 7 | 13-09-2009 01:54 AM |
Snimanje trube Bb - u zivo i studijski | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 11-04-2005 07:36 AM |