|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Plz da li iko zna koji program mogu da koristim za sviranje gitare na komp-u sa efektima u real time modu. Nadam se da razumete. Trazim neki preamp ili virtualni procesor za gitaru ako ga tako mogu nazvati.
Unapred zahvalan ![]() P.S. Nadam se da nisam promasio podforum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Nisam bio precizan
![]() Imam gitaru koju kopcam u line in na zvucnoj Creative Audigy. Ona isto ima neke efekte ali su malo moram priznati dosadili i nisu modularni.... Nadam se da sam malkice priblizio svoj problem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
search: gitara simulacije
... i već si dobio pola odgovora ...
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Zahvaljujem... novi sam na forumu i pola naziva tema mi nista ne znaci jer sam pocetnik ..
![]() Moram malkice vise da koristim search mod ![]() Hvala josh jednom i obecavam da necu vise spamovati bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Dobro, samo se pazi, jer ti je ovo poslednje upozorenje pred isključenje.
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() neki preamp i (ili) DI-BOX da bi to radilo,pa valjda chujesh kada dirash potenciometar na gitari da "neshto" krchi. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ja gitaru sviram "na suvo" direkt se prikljucim na creative audigy u line in.
Nije problem u povezivanju. Jer mogu da sviram gitaru tj cujem je na zvucnicima uz creative eax taskbar. Naravno da bi reshio problem kad bih kupio "eksterni" preamp ali nisam pri parama trenutno. Meni samo treba mali programcic koji dodaje efekte tipa flanger,distorsion itd. Efekte neke podrzava creative ali nisu modularni. Thx na odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Reaper, ako imas neko malo kucno pojacalo za vezbu, izvedi iz njega kabl (neki line-out) i tek onda idi u line-in kartice. Dve su prednosti - VST efekti (svi ti programi za emulaciju pojacala, kao besplatni a dobri SimulAnalog Guitar Suite) ce zvucati i raditi kako treba, a imaces jedan dodatan set kontrola (glasnije, tise, vise/ manje gaina, itd.)
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ok pokusacu nesto da izmuljam.. pa cu da se javim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
izlaza tvoje gitare i ulaza na tom creativeu tako da signal koji uvodish u kartu nije ok!Postoje naravno karte koje imaju bash ovaj instrumentalni ulaz ali to nije sluchaj sa tvojom.Pazi,i da nabavish najbolji softverski simulator gitarske opreme,tako kako si povezao nece zvuchati ok,onako kako bi trebala gitara da ti zvuchi. Nego probaj da nabavish neki DI-BOX koji ce ti srediti signal,iz kog ces moci da prikljuchish na line-in karte,cene im se krecu od 30 eura navishe. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA | Strikan | Audio Software | 39 | 09-12-2008 02:34 PM |
"sugestivno sviranje" ili melodija koju ste vec negde culi | alavuk | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 17-11-2006 10:31 PM |
Sviranje sa VST instrumentima | sasa.ivkovic | Audio Software | 11 | 11-09-2006 11:53 PM |