|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Drugari..znam da ovo nema nikakve veze sa muzikom, ali mi treba pomoc, tj preporuka.. Posle ulaganja u studijsku opremu, sakupio sam neki evro za moj prvi auto.
![]() Interesuju me sledeci automobili: 1. Citroen C4 2. Opel Astra h (od 2005 god) 3. Peugeot 307 (restyle od 2005 god). Javni te na PM P.S. moze nesto i u studijskoj opremi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Odakle si?
Da ti pokusam preporuciti nesto u tvojoj blizini. Pozdrav
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
moj savet je da zaobiđeš opela svakako.. vlasnik sam nove opel korse (2008), i to mi je poslednji Opel u životu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
http://www.polovniautomobili.com/ogl...troen_c4_16sx/
Sta mislite o ovom citroenu? Ali nije kao sto neko rece 1.6hdi...benzinac je.. Za 1.6 hdi mislim da necu imati kinte...budzet mi je kako rekoh 5500e. Last edited by Nemania; 18-04-2011 at 12:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Od sva tri automobila koja si naveo niko se jos nije navozio s njima. Zaobilazi lagano i kupi neki nemacki auto da se vozis ko covek. Moj bata za marke tipa Peugeot, Citroen, Opel, Ford, Daewoo (racunar, tv ili frizider
![]() Gledaj Mercedes A klase, Vaneo, Golf-a... to su normalna auta. Mada i japanska vozila su ok. Preporuka i za njih. p.s. Imao sam sve i svasta od auta.. I uvek sam se vozio kao covek samo sa nemackim autima...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 18-04-2011 at 01:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
E vidis to je sve do ukusa. Ja vise volim francuska. A imao sam ih vise, i josh koji njemacki, italijanski...
Italijanski, konkretno mislim na alfa romeo, (ne fiat nikako) je najuzbudljiviji od svih pomenutih, ali znaju da se kvare neke gluposti i pocnu da cvrce plastike u njima sto me uzasno smara, dok su vecina njemackih meni dosadni. Kvalitetni, tvrdi i dosadni. Prije nesto manje od godinu sam imao priliku da potpuno novog 'fensi' punog opreme passata vozim do spanije i nazad i dosadio mi posle 300km. A da sam imao ikakvih problema, nisam.. Njemci su super u visoj/skupljoj klasi (veliki mercedesi, bmw i sl) sto se mene tice, ali to nije tema ovog razgovora. A francuzi su udobni sto im je najveci plus na ovim nasim putevima. Takav su pristup vjesanja jos davno poceli da rade zbog onih njihovih puteva po provansi i bla, bla koji lice na nase dosta. Predjes dosta km i izadjes odmoran u odnosu na golfa recimo! Ja to cijenim. Cak sam u zadnje skuzio da mi se svidjaju i toyote. Eto.. Ja bih od ova 3 pomenuta najprije isao na 307.
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Jos jedan glas za Francuze!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
relese auto | loscolorados | Audio Produkcija - Osnove | 5 | 03-01-2011 04:41 PM |
Auto-Align | Mika Technika | Audio Software | 8 | 23-07-2010 06:03 PM |
Auto log-out | nESbo | Predlozi i sugestije | 4 | 16-10-2006 02:25 PM |