|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Molio bih cenjene forumase da naprave izbor opreme, zapravo EQ, kompresora i snimaca, za izradu mastera do 5000 eura.
Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
auroru vec imas
ostalo; Crane Song IBIS EQ Buzz Audio SOC 1.1 COMP snimac? pa za to imas Komp ili mislis analogno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Mislio sam na neki eksterni snimac, tipa Master Link, da ne vracam nazad u racunar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ne vidim razlog da to ne cinis, jer ne verujem da masterlink ima bolje konvertere od Lynxa ![]() razumem ako imas neki STUDER pa da ides na njega, ali ne vidim prednosti masterlinka ili njemu slicnim pre bih ulozio novac u bolji monitoring ili ako vec imas dobar monitoring u AVOCET da pojacas monitor sekciju to je moje misljenje, verovatno da imas kombinaciju u glavi cim pitas za tako nesto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na savetu. Uvek je dobro cuti i druga misljenja.
Monitoring su: Quested S8 i ADAM P11A, kontroler je SPL 2381. Hvala jos jednom. PS: Kakvo misljenje imas o Buzz Audio ARC 1.1 i da li se njegov EQ i kompresor (pod uslovom da ih imam dva) mogu koristiti za masterovanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Buzz ARC: ja sam odusevljen tim uredjajem. dva komada i imas zaseban EQ i Comp + predpojacanje i sve nezavisno jedno od drugog....strasna mashina. uostalom pitaj Moritza on ima jedan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ok, hvala, jos jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ne zelim da se bavim samo masterovanjeme, ali zelim svoje mikseve da doteram, pa trazim neku varijantu koja ce mi pored snimanja zadovoljiti i potrebe za masterom ucinjenih snimaka i mikseva.
Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
nemoj pogresno da me shvatis....
ostavi to ljudima koji samo to rade...moraju i oni od necega da zive umesto da ulazes u stvari sa kojima ces delemicno biti zadovoljan (mastering i rec) postavis fajlove na server platis 100$ nekom profiju i dobijes gotovo nazad, kao gospodin covek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Slazem se sa tobom. Nije mi bila namera da se bavim svim poslovima vezanim za muzicku produkciju. Zeleo sam samo da imam dobar kompresor i dobar EQ sa kojim mogu obaviti usnimavanja, a i brzi mastering za songove ili neke reklame za koje nema ni budzeta, ma ni vremena za pravo masterovanje. Nazalost, u Srbiji jos uvek vazi parola: snadji se!
Dakle, ovaj post bi se mogao preobratiti u post: Koji bi stereo kompresor i EQ mogao odlicno posluziti za usnimavanja, a po potrebi i za brzo i efikasno masterovanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Oprema i 16.000 EUR | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 15-06-2009 11:49 PM |
Masterovanje grupa | Braca | Slobodan Milunović - Boban | 3 | 13-05-2009 08:22 PM |
Oprema | Arthur | Dragan Ivanović | 3 | 20-10-2006 01:16 PM |