|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, pomozite. Ja sam mix uradio, ali bih voleo da cujem konstruktivne kritike. Da znate samo, tracking je NO UNDO, osim klavijatura, koje su nebitne u principu, ali mogu se ponoviti ili dodati po potrebi, mix se naravno moze popraviti. Snimano na VETS, pre cele 2 godine, pa doslo na red da konacno odradim i to
Nemasterovan snimak - export, sa timeworksom na master busu http://rapidshare.com/files/10358596..._exp1.mp3.html Konkretno, najvise me zanima sta se desava u basu kod vas koji imate bolje slusanje, a naravno i ostali komenteri vise nego dobrodosli (ali samo na mix, odnose, prostore, boje......aranzman i pesmu ostavljamo po strani) HVALAAA ![]()
![]() |
#2 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() U globalu - super ![]() ![]() ![]() - lupovi na pocetku - nedefinisano mi je, kontam da se islo na "pocinje mrsavo, grunuce soon". Ali malo samo da se nesto desi tu, tanakk mi je taj intro, mozda neki autofilter na loop, sa delay, malo suspens, da utisak introa bude "intrigantno" a ne "kilavo" - intro loop seci sub, malo je heavy, ili ako uradis nesto kreativno above written, onda ne treba - akustara gore u intro-u - dobos mrvica cut na 3.5 khz, seci to, ali jako malo ![]() - digni malo 250 hz na dobos - vokal malko mozda gore - toms malo masnije (low end) ...malo delay na solo git? - malo mida na el gitare? 2, 3, 4k? - bas opseg generalno na ivici da brunda, tako sam ja uradio Sabanov prvi album, jbg nova akustika, negde do jaja, a negde malo brunda. 1db shelvinga dole i na konju si ![]() sve sto sam napisao je samo subjektivnih ! 5% ponavljam. i bez ovoga zvuci ozbiljno. mislio sam da si radio neki MS master, ali vidim da si napisao da je samo limiter na izlazu, onda eto pohvale za lep panning i stereo sliku ![]() sve u svemu, me like it ![]() ![]() pozzz Last edited by Bitch; 30-03-2008 at 09:11 PM. Reason: pravopis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hvala, pre svega na izdvojenom vremenu, a i na lepim komentarima i vise nego korisnim sugestijama.
![]() Odgovoricu na neke primedbe, samo cekam da se jos neko javi, pa da stavim sve na gomilu
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Nije lose...mada imam utisak da postoji neka velika rupa ...kao da si koristio previse nekog spatial enhancera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisam, ne koristim to nikad, osim za neke stvari UAdov Roland DD, na Aux-u, I, da....sklanjao sam pad-ove iz sredine, frekvencijki ih sekao u midu na nekih 200, 300
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Delimicno i to..kao da fali neke zdrave mase u centru.....nemam pojma sta je to...verovatno do usnimka, cujem sta si ti radio i to mi se svidja.Mozda da pokusas da sve malo "suzis" , imam utisak da imas previse wide zvukova...pad onda ove akustare ,overhedi...kako si panovao...sve na max ili ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ma pricam i ja bezveze...ustvari me iritira malo ovaj arpego synth...ovo je i vise nego ok obzirom da mi je usnimak mnoooogo sumnjiv.
samo napred pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Usnimak sam takodje ja radio, ali pre 2 i po godine, u skoli. Osim bubnja koji je stvarno odlican, ostali instrumenti su prosecni i manje od tog, jedini preamp dbx376, ostalo kroz Soundcraft LX7. Videcu da uredim neki low cut na tom arpegiu, posebno u drugoj strofi, mozda se stvari malo izbistre Hvala, svakako
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
control room, dizajn, pomoc, fokus: apsorberi low mid, hvala! | johnjogurt | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 29-10-2009 07:26 PM |
potrebna mala pomoc... | "7" | Computer Hardware | 1 | 27-09-2009 09:35 PM |
Potrebna pomoc iskusnijih... | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 16-08-2008 01:21 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |