| 
 | |||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  05-01-2008, 06:04 PM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2007 Location: Split 
				 |  Primacoustic Recoil Stabilizer  Ima li ko ove akusticne podloske za monitore? Mogu li se nabavit u Hrvatskoj ili sire i koja lova? http://www.primacoustic.com/recoil-home.htm | 
|   |   | 
|  05-01-2008, 06:47 PM | #2 | 
				 |  Re: Primacoustic Recoil Stabilizer 

U Americi su 99USD komad.  Dolar pada, dobro doba za kupovat opremu u Americi   | 
|   |   | 
|  06-01-2008, 04:36 PM | #4 | 

Jesam, vidio sam na njihovome webu da imaju dosta Primacoustic asortimana, ali nema ovoga. Ali buduci je ovo total novi proizvod jasno je da ga jos nemaju u ponudi. Ima li ko opcenito kakva iskustva sa Primacoustic spuzvama? | 
|   |   | 
|  29-01-2008, 09:17 PM | #5 | 
| Moderator Join Date: Aug 2003 Location: Banja Luka 

Ja sam ih dosta koristio i mislim da velikim dijelom mogu riješiti probleme akustike (naročito u oblasti srednjih i visokih). Za vrhunski tretman ti trebaju vrhunske pare, a za relativno malo novca Primacoustic se pokazao kao dobra solucija! Recoil Stabilizer još neko vrijeme neće biti dostupan, ali imaš njegovog starijeg brata (Iso Pad) u ponudi Artista i Audio Pro-a! 
				__________________ ' 'The Funk' is the space that lives between the notes!   | 
|   |   | 
|  29-01-2008, 11:15 PM | #6 | 

fala Tiki    | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Primacoustic | allegrosteva | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 11-06-2008 10:29 PM | 
| coBra studio Bijeljina + PRIMACOUSTIC | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 29 | 02-02-2006 07:26 PM |