|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svim forumašima,
Imam kod kuće CreamWare TripleDAT karticu. Kupio sam je pre jedno 5 godina (ni sam sada ne znam zašto) ali mi se u tom momentu učinila jako dobrom za restauraciju zvuka sa izgrebanih ploča. Jedno vreme sam bio zadovoljan. Radila je stvarno super. Posle nekog vremena sam je izvadio iz računara i spakovao u kutiju. Potpuno sam zaboravio na nju dok je žena nedavno nije pronašla kad je spremala sobu. E sad na red dolaze moja pitanja. Da li ta kartica sada uopšte nešto vredi? Da li neko zna da li može da se proda i za koliko (imam u serial No za plug-inove i čitavo uputstvo kao knjigu)? Da li se uopšte isplati prodavati takvu karticu koja je svojevremeno bila zaista izvanredna, a koju je nažalost pregazilo vreme (nema drivers za win2k pa nadalje)? Bookmaster Last edited by Bookmaster; 05-02-2008 at 08:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Mozes da je prodas samo nekom kolekcionaru (ukoliko tako nesto i postoji...
![]() pozdrav.
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na odgovoru.
Bookmaster |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja takodje imam Triple (placena fantasticnih 5500 DM) ubacio sam je u drugi komp teram preko win 98 i super radi kao nezavisni mali Work station,nadao sam se da cu na netu naci drajvere za XP ali ...!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() Evo ga jedan kolekcionar! Daj mi ponudu na PM. Evo, mozemo da se menjamo za Pinnacle PS (Ma20 chip Kurzweil) kartu... Hahaha... ![]() Moze!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Daj stvarno na PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ako zaista vredi ja bih je rado zamenuo za neki risiver ili pojačalo (naravno staro ''na kile'').
Ko je ozbiljan neka se javi na pp. Hvala Bookmaster |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|