![]() |
TripleDAT
Pozdrav svim forumašima,
Imam kod kuće CreamWare TripleDAT karticu. Kupio sam je pre jedno 5 godina (ni sam sada ne znam zašto) ali mi se u tom momentu učinila jako dobrom za restauraciju zvuka sa izgrebanih ploča. Jedno vreme sam bio zadovoljan. Radila je stvarno super. Posle nekog vremena sam je izvadio iz računara i spakovao u kutiju. Potpuno sam zaboravio na nju dok je žena nedavno nije pronašla kad je spremala sobu. E sad na red dolaze moja pitanja. Da li ta kartica sada uopšte nešto vredi? Da li neko zna da li može da se proda i za koliko (imam u serial No za plug-inove i čitavo uputstvo kao knjigu)? Da li se uopšte isplati prodavati takvu karticu koja je svojevremeno bila zaista izvanredna, a koju je nažalost pregazilo vreme (nema drivers za win2k pa nadalje)? Bookmaster |
Re: TripleDAT
Mozes da je prodas samo nekom kolekcionaru (ukoliko tako nesto i postoji... :) ) kao antikvitet ili da je zadrzis za sebe, kao uspomenu na pocetak ozbiljnog tretmana zvuka na racunarima.
pozdrav. |
Hvala na odgovoru.
Bookmaster |
Ja takodje imam Triple (placena fantasticnih 5500 DM) ubacio sam je u drugi komp teram preko win 98 i super radi kao nezavisni mali Work station,nadao sam se da cu na netu naci drajvere za XP ali ...!
|
Quote:
Evo ga jedan kolekcionar! Daj mi ponudu na PM. Evo, mozemo da se menjamo za Pinnacle PS (Ma20 chip Kurzweil) kartu... Hahaha...:wink: Moze!? |
Daj stvarno na PM.
|
Ako zaista vredi ja bih je rado zamenuo za neki risiver ili pojačalo (naravno staro ''na kile'').
Ko je ozbiljan neka se javi na pp. Hvala Bookmaster |
All times are GMT +1. The time now is 02:46 PM. |