|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ma nije lik normalan....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
nije normalan onaj ko ga kupi za tolike novce
![]() na kraju ce ga kupit neki bogati kolekcionar - ili Jean Michel Jarre (sta ti dodje isto ![]() istinabog, ja sam u naslovu threada odmah puko buy it now cijenu, ali nisam bas siguran da ce se prodat za puno manje, bas me interesira konacna cifra ova prica sa vintage analogijom otisla je zadnjih godina u krasni koortz, to nema vise veze ni sa zdravom pamecu ni sa muzikom. sve ih je manje i naravno, automatski su trazeniji pa im i cijene skacu na kraju ce ih pocet prodavat na Sotheby's aukcijama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
...a mozda se zajebo pa je stavio dve nule viska na kraj cifre
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
nule viska ili ne , tenkre je u svakom slucaju :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
"Normalna" cena bi bila negde oko 5000 $ ali ovo je stvarno previse....
Fali mi jedan poly AT keyboard i ribbon za Arturiu ![]() Milos-Vangelis_brass_CS80V.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
pa ja mislim da je cijena OK
mozda cu ispast iz aviona ALI ![]() ![]() ![]() ako jedan modular tipa system 700 ili korg PS 3200 mogu kostat po 15000 EURA ne vidim di je problem CIJENA je sukladna kolicini komada koji postoje, kolicini koji rade, soundu koji daje i kilazi koju ima ![]() osobno da sam malo pri parama i da sam bogat , A DANAS IMA PUNO ONIH S PARAMA!!!!!! kupio bih to za 15000$ = 10000 Eura mozemo samo gledat i pratit kako cijene idu u zrak!!!! i jos ce epuno rast ako jedan auto nakon 30 godina imam status oldimera, i onda mu cijena raste preko osnovne cijene kad je izaso iz tvornice, zasto tako nebi bilo s sinevima pogotovo ako su USCUVANI ..rekli bi MINT!!!!!! pa pogledajte koliko je CS 80 kostao kad je bio NOV!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MCI Master
|
![]()
e da kako ide onaj vic kad mujo pita tatu ko hebe cure iz PLAYBOJA a stari ce
ODLIKASI SINE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SADA ZNAMO DA JE CLUSTERCHORD ODLIKAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW ..don i tomo i ja fino smo se druzili danas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
roginator, generalno to sve stoji sta ti kazes, sve to nama jasno, ali moras priznat da sa ovakvim cijenama vintage sprave mogu zavrsit jedino u kolekcionarske ruke koje nemaju veze sa muzikom vec kupuju nekakav status ili lijece traume iz djetinjstva, nemam pojma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
pa i to je ok zasto nismo odlikasi
![]() ![]() ![]() mozda ja jesam malo ali 15000 trenutno je malo puno no mozda uskoro ni to nece bit problem!!! zasto ovo nebi bilo i 30000 ako toliko kosta manji moog modular nije cs nista manje vredan!!!! a ako volis dignes kredu na 5 godina i ne osijetis ..ako bas to toliko zelis a ja na svom gustu ne stedim!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oglas za madolinu na ebay-u :) | DADDY Z | Razno | 2 | 25-10-2009 03:16 PM |
ARP Odyssey na ebay-u | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 15-09-2009 12:46 AM |
Solina eBay - kako treba napraviti fotku sinta da se proda za vi?e para.... | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 02-12-2008 09:29 AM |
eBay prodaja - najpovoljniji worldwide shipping iz HR? | redroom | Razno | 1 | 15-04-2008 12:07 PM |
ebay ..... kako to ide ? | Max | Razno | 11 | 05-06-2006 04:39 PM |