|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
besplatan download pesme sayitsnottrue povodom danasnjeg dana , svetskog dana borbe protiv aids-a
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 01-12-2007 at 09:32 AM. Reason: tako ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ja vec stavio juce....ima na Queen sajtu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
video nakon sto sam postovao nema veze , pesma mi i nije nesto , nekako mi je prazna tj 4 minuta nicega , barem sam je tako ja doziveo na prvo slusanje
ostali ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ustedeo si sebi vreme :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Koja dosadna stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Hajde da čujemo nešto što ste vi internacionalno izdali i što se prodaje (i kupuje) u radnjama u svetu i što nije dosadno...
Naravno da nije isti Queen kada nema Freddie-ja. Ali nije ni toliko loše. Sram vas bilo, samo serete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
aj tebe da cujemo za pocetak , covece , jeste da nema fredija ali ako krecu bez fredija neka to lici na nesto pa makar zbog njega kao sto ga toliko vole i izjavljuju u medijima o njihovoj ljubavi prema njemu , nego mi lici na nesto sto ni elton dzon ne bi objavio ili pol makartni , pre cu da 4 minuta u tisini odam postu frediju nego da slusam ovog rodzera daltrija , ustvari nemam problema sa covekom nego je sve znj , vec smo culi tako nesto ,bolje da se penzionisu .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
ta pesma je snimljena jos 2003! i nije rodzer daltri vec paul rogers, carina.
jeste pesma i nije bog zna sta ali neka prica ko sta hoce, meni se bas dopada q+pr projekat |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? | Tribal_kg | Razno | 89 | 29-07-2007 02:36 AM |
Sergej Cetkovic - Novi singl | Mitjovan | Razno | 15 | 01-07-2007 01:35 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |