|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li je neko iamo prilike da koristi ovaj preamp! Kritike na drugim forumima su pozitivne! Sta vi kazete???
![]() ![]() ![]() Pozdrav i hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Nasao sa na forumu jedan thread o ovom preampu. Izvinjavam se sto gnjavim, ali bih voleo da cujem jos informacija iz prve ruke posle duze eksploatacije ove sprave, jer nameravam da je nabavim i koristim kao glavni pre u studiju.
Mozda mi Dvuckovic moze vise pomoci? Pozdrav za Vladu i sve u studiju Barba. Hvala jos jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Izvini, ali mislim da sprave o kojima trazis info ovde ima jaako malo ljudi ili niko, i odgvori ce uglavom biti bazirani na onome sto se procitalo na netu i po casopisima.
ADL600 imas u Barbi, za alpha kanal , se gemini i ostale sprave se ne secam da se neko hvalio da ih ima....na zalost
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Slazem se sa tobom OFF, ali, eto, zeleo sam da probam, mozda neko ima informaciju iz prve ruke. Nikad se ne zna!
Bilo kako bilo, hvala svima na trudu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
imao sam ga ja na testu.....meni je bio fenomenalan....
Veoma je clean i definiran.....ima dovoljno gaina da tera moje beyerdynamic ribbone......dosad najbolji za to....super nice sound U DI stavio 808 Kick i neki bas iz SH2000 .....vrhunski sound....super low end i punch...... Pustio kompletan mix u njegov line in da ga malo obojim....i to mi je bilo super.....probao jo? overdrive na nekim loopovima i to mi je bilo fenomenalno.... Nisam ga kupio samo zbog toga jer sam dobio Neve i bio sam malo short sa lovom.... Toplo preporucujem....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na preporukama i komentarima!
Sprava je kupljena! Samo jos da stigne, a onda sati eksperimentisanja! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Dok ne stigne dodacu ti jos malo gasa. Sprava je mrkli mrak! Prava mrcina. Gaina koliko hoces, toplo i precizno, brzo-brzo-brzo. Hi-Z inputi su posebno iznendjenje. Jako dobra sprava-Antonio del Maria=moj omiljeni dizajner.
pozz
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
.... ovo sam i ja provalio kao glavnu osobinu ono malo sto sam se igrao sa preampom ( kad smo snimali kod tebe ) i za doticnu baladu je bio toliko brz i konkretan da nam se ucinilo da je vokal preagresivan , samo zbog brzine hvatanja tranzijenata .... i onda smo se prebacili na prespori i premekani 737
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Hvala jos jednom na komentarrima!
Stize uskoro, a onda cu ja da vam iznesem svoje utiske! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Videcemo i sta kaze Brauner Phantom Anniversary sa Presonusom ADL 600! To ce biti zanimljiva kombinacija!
Za sada Brauner radi odlicno na Audientu! Pun, prezentan vokal, koji lepo lezi u miksu! Jos samo malo topline Presonusa i to je to! Pozdrav jos jednom i cujemo se! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus S1 | zmaj | Audio Software | 4 | 27-08-2009 10:19 AM |
Presonus | kravadinka | Computer Hardware | 6 | 02-05-2009 03:07 PM |
:: Presonus ADL 600 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 10-05-2006 05:17 PM |