Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Presonus ADL 600 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18522)

spidermusic 30-06-2007 12:42 AM

Presonus ADL 600

Da li je neko iamo prilike da koristi ovaj preamp! Kritike na drugim forumima su pozitivne! Sta vi kazete??? :banghead: :banghead: :banghead:

Pozdrav i hvala!

spidermusic 30-06-2007 08:42 AM

Re: Presonus ADL 600

Nasao sa na forumu jedan thread o ovom preampu. Izvinjavam se sto gnjavim, ali bih voleo da cujem jos informacija iz prve ruke posle duze eksploatacije ove sprave, jer nameravam da je nabavim i koristim kao glavni pre u studiju.

Mozda mi Dvuckovic moze vise pomoci?

Pozdrav za Vladu i sve u studiju Barba.

Hvala jos jednom.

OFF 30-06-2007 10:17 AM

Izvini, ali mislim da sprave o kojima trazis info ovde ima jaako malo ljudi ili niko, i odgvori ce uglavom biti bazirani na onome sto se procitalo na netu i po casopisima.
ADL600 imas u Barbi, za alpha kanal , se gemini i ostale sprave se ne secam da se neko hvalio da ih ima....na zalost

spidermusic 30-06-2007 03:48 PM

Slazem se sa tobom OFF, ali, eto, zeleo sam da probam, mozda neko ima informaciju iz prve ruke. Nikad se ne zna!

Bilo kako bilo, hvala svima na trudu!

gregor z 03-07-2007 10:51 AM

imao sam ga ja na testu.....meni je bio fenomenalan....

Veoma je clean i definiran.....ima dovoljno gaina da tera moje beyerdynamic ribbone......dosad najbolji za to....super nice sound

U DI stavio 808 Kick i neki bas iz SH2000 .....vrhunski sound....super low end i punch......

Pustio kompletan mix u njegov line in da ga malo obojim....i to mi je bilo super.....probao jo? overdrive na nekim loopovima i to mi je bilo fenomenalno....

Nisam ga kupio samo zbog toga jer sam dobio Neve i bio sam malo short sa lovom....

Toplo preporucujem....

spidermusic 03-07-2007 04:09 PM

Hvala na preporukama i komentarima!

Sprava je kupljena!

Samo jos da stigne, a onda sati eksperimentisanja!

Pozdrav!

vlado 04-07-2007 09:56 AM

Dok ne stigne dodacu ti jos malo gasa. Sprava je mrkli mrak! Prava mrcina. Gaina koliko hoces, toplo i precizno, brzo-brzo-brzo. Hi-Z inputi su posebno iznendjenje. Jako dobra sprava-Antonio del Maria=moj omiljeni dizajner.
pozz

Max 04-07-2007 11:04 AM

Quote:

Originally Posted by vlado (Post 160467)
..... brzo-brzo-brzo................

pozz

.... ovo sam i ja provalio kao glavnu osobinu ono malo sto sam se igrao sa preampom ( kad smo snimali kod tebe ) i za doticnu baladu je bio toliko brz i konkretan da nam se ucinilo da je vokal preagresivan , samo zbog brzine hvatanja tranzijenata .... i onda smo se prebacili na prespori i premekani 737 :)

Pozdrav

spidermusic 04-07-2007 01:51 PM

Hvala jos jednom na komentarrima!

Stize uskoro, a onda cu ja da vam iznesem svoje utiske!

Pozdrav!

spidermusic 04-07-2007 01:56 PM

Videcemo i sta kaze Brauner Phantom Anniversary sa Presonusom ADL 600! To ce biti zanimljiva kombinacija!

Za sada Brauner radi odlicno na Audientu! Pun, prezentan vokal, koji lepo lezi u miksu! Jos samo malo topline Presonusa i to je to!

Pozdrav jos jednom i cujemo se!

All times are GMT +1. The time now is 05:07 PM.