|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Evo posle prvog slusanja meni je tema ok,ali imam utisak da si radio na brzinu,signali su barem kod mene uvek u crveno cuje se distorzija,ali nema veze, koliko ja kapiram ovu vrstu muzike, treba da si strasno mnogo mastovit sto se tice prelaza ,svega izbora zvukova i nesmes da izazoves osecaj kod slusaoca da si samo otaljao posao,ponavljam tema je super i steta sto ne prilazis ozbiljnije poslu.Ne zameri postoji mogucnost da gresim jer iskren da budem nisam neki poznavalac te vrste muzike.
pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Uh ala si ti lenj
![]() ![]() Last edited by silicon science; 01-09-2007 at 12:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Drago mi je da vam se ne svidja ,da sam hteo da stavim drugi kik i sner stavio bi ,i da sam hteo da ne ide u crveno ,ne bi ishlo .Stvar je uradjena juce ali nije zbrzana ,seo sam i lagano je uradio .Znam da su ovi komentari bili dobronamerni i hvala ali ne hvala i nemam omiljenog autora ,a na kraj pameti mi ne pada da skidam neciju strukturu pesme .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
svidja mi se, melodija i ideja su ok, ali kao sto rekose, treba joj finishing touch.
jedino ako nisi isao na minimalisticki pristup, u tom slucaju bih mozda dodao neki reverb da popuni prostor.. ali to sam samo ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Meni je ovo odlicno.....ima atmosferu , oseca se malo inteligentniji pristup harmonijama ...sve u svemu....sasvim ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Chistija verzija i bolja mp3kompresija
http://www.fileupyours.com/files/862...ld%20Style.mp3 Mislim da su isti ovaj link i onaj gore ali za svaki slucaj . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ne zameri, nisam kao sto sam ti vec napisao slusao ovu vrstu muzike,ali ako vec pitas za misljenje, imam utisak sve vreme kao nesto treba da se desi,a toga nema do kraja stvari,tako da i dalje imam utisak nezavrsene stvari,sto nemora da znaci to je cisto moj utisak.Inace kao neki ambijent odlicno.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |