|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() ![]() Kada sam ovo pogledao, bio sam istovremeno šokiran fasciniran i dirnut. Da mi je neko usmeno rekao mislio bih da laže kao pas, ali ovako... Rođen je bez obe ruke pa je naučio da svira gitaru - stopalima. Pri tome, nije to neka virtuoznost, ali ne bih nikada slusajuci primerio ista cudno, da je drugacije svirano. Znaci korektno svira i vrlo dobro peva. http://michiemax.com/sitebuildercont...ythewindow.mp3 mp3 je baš loš, ali je zato velik samo 1mb Ovo je link za home page: http://www.tonymelendez.com A ovo je link za 6 minuta dugačak film o njemu koji je velik oko 20Mb, ako je neko na broadband-u nek pogleda, isplati se strpljenje http://video.google.com/videoplay?do...=tony+melendez
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 03-02-2006 at 03:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
NEZNAM STA DA KAZEM. E moj Dule... Cesto sam koristio recenicu "svira kao nogama" kad radim sa nekim "pacijentima". Ovo je stvarno super. Nista Dule, sad na pranje nogu pa da probamo i mi ovako. Moram nokte samo da odsecem.
Nisam video koju trzalicu koristi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Prekrasan filmić.
![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]()
Da, filmić me ba? dobio. Učini da se čovek zamisli za kakvim sve "objektivnim" opravdanjima pose?emo kada nam ne?to ne ide u ?ivotu, i kada nismo dovoljno istrajni da bi uspeli u nečemu. Ovaj čovek ne samo ?to svira tako kako svira, nego gledajući film, odmah mi je palo napamet kako je on srećan, i ?ivot mu je ispunjen i ima smisla, dok toliko ljudi nalazi mnogo manje bitne stvari i probleme kao razlog da budu nesrećni, depresivni i nezadovoljni. Eto koliko je sve relativno i koliko je sve to do čoveka da li će imati ru?an ili lep ?ivot, a ne do okolnosti. Ako ovo nije poučno i dobar primer, onda ne znam ?ta je.
Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mislim da sam dobro citirao Vladiku Nikolaja Velimirovica Manje zelje,lepsi zivot.
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ovo treba staviti sticky.
Nemam reci Jes da kasnim sa gledanjem, al stvarno skidam kapu coveku
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
:o Svaka mu mast...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
nemam reci...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: Giga sample player... G-player | dejankuki | Audio Software | 6 | 12-09-2011 11:52 AM |
MP3 Player | dacko | Predlozi i sugestije | 1 | 19-10-2007 01:57 PM |