|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Interesuje me koji program osim CD Extract-a moze da konvertuje semplove iz jednog formata u drugi? Meni konkretno treba da se konvertuje iz Kontakt-a u Emulator X format.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Extreme Sample Converter radi lepo ... ima i onaj chicken system translator mozda bi ti on zavrsio sve ...
poz ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
radi ok je converter
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ja sad nisam siguran, ali nekako mi se čini da se iz nki formata ne može u drugi, a možda mi se i čini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Psiho
|
![]()
mislim da ti se samo chini.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Awave Studio je možda najbolji program za tu namjenu,,,podržava gotovo sve moguće formate....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Da...
Nego, pomislio sam to jer se sjećam da mi je neki konverter napisao da neću moći nki vi?e konvertirati u neki drugi format. Mo?da je bila stara verzija. Ja vječno poku?avam .gig konvertirati u nki a da bude upotrebljivo i ne uspjeva mi. Imam Overdrive (VSL) i nikako da mi sve ispadne kako spada u kontaktovom formatu. A svi znamo kako se gigastudio 3 pona?a inače.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
extReme sample ConvertoR radi extra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
audition preko batch konvertera isto nije losa opcija...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji program za live svirku | bellay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 27-10-2006 10:39 AM |
Koji program preporučate? | Daddy_o7 | Audio Software | 10 | 14-06-2006 11:57 PM |