|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
e, morao sam otvoriti novu temu jer onu drugu niko ni ne posecuje..
![]() dakle, uzeo sam TI (keyboard verziju) i stvarno sam odushevljem zvukom.. ali mali problem. shto i ne znam da li je problem.. nisam mogao u manalu nishta o tome da nadjem.. virus control mi otvori 16 zasebnih programa i SAMO 2 KANALA u mixeru (seq je SX3).. prvo: da li mozze da bude 16 zasebnih kanala u mixeru? i kako? drugo: ne znam kako rutirati billo koji zasebni program iz controla u onaj drugi kanal (ako vec ne mogu da napravim i ostalih 14) ako nije moguce, bicu jako razocharan.. ![]() hvala.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pricas o audio signalu jel tako ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
pa o chemu bih?
![]() ![]() Last edited by HeatMan; 18-06-2007 at 02:30 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
ne moze vise od 2 posto Virus TI koristi USB 1.1 pa protok ne dozvoljava vise....
a za ovo drugo, idi u onaj poslednji tab (common ili kako vec) pa u njemu namestis na koji izlaz ide (USB1, USB2, Analog 1, itd...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
^a ako bih ga stavio na 2.0 port?
![]() ![]() edit: imam josh jedan mali mali problem.. ume ponekad da mi krcne synth.. predpostavljam da sam neshto loshe podesio.. i u exportu iz cubasea (realtime) mi kvrcne.. what to do? ![]() Last edited by HeatMan; 18-06-2007 at 04:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
niko nece da pomognem malom saletu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Za koliko para moze da se nadje kod nas Virus Ti.. I cuo sam da postoji neka biblioteka semplova za Halion od njega....?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ja sam moju keyboard verziju platio od prilike (otprilike?!)
![]() ![]() ne znam za biblioteku semplova, stvarno.. znam samo da pizdim jer mi ovo sranje pukne uvek na istom mestu (skoro istom).. piche sva 4 instrumenta iz virusa i onda samo ostavim jedan (bass) i nakon dva/tri takta pucne dva puta.. uffff... shta da mu radim ljudi?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
opce je poznato da Accessov "Total Integration" nije nikad posteno proradio sa DAW sekvencerima. net je pun prica o problemima, krckanju itd.
bez "TI" virus radi mrak, i ja bi ga tako i koristio. nije toliko bitno da ide unutra direktno digitalno. snimi ga na analogne ulaze od kartice. ljudi previse strahuju od te dodante konverzije (a recimo nemaju posten pult, ni dobro slusanje, ni sredjenu akustiku i tone drugih stvari, koje moras imat da bi briga o ADA knoverziji imala smisla .. ako me razumijes ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
hmm.. razumem.. ali imam samo 6 mono ulaza, iliti 3 stereo.. balansirana, naravno.. na prvom mi je gitara, na drugom klavir, na treci sam ushtekao jedan od izlaza sa virusa..
jbg, chitao sam sve i svashta o ti-u.. i nisam mu nashao takve greshke.. fcuk.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus Ti vs Virus Snow | Dexxy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-05-2008 09:47 AM |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |
VIRUS TI | Gianfranco | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 22-04-2005 07:34 PM |