Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Virus TI problem (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18381)

HeatMan 17-06-2007 05:02 PM

Virus TI problem

e, morao sam otvoriti novu temu jer onu drugu niko ni ne posecuje.. :)

dakle, uzeo sam TI (keyboard verziju) i stvarno sam odushevljem zvukom.. ali mali problem. shto i ne znam da li je problem.. nisam mogao u manalu nishta o tome da nadjem..

virus control mi otvori 16 zasebnih programa i SAMO 2 KANALA u mixeru (seq je SX3)..

prvo: da li mozze da bude 16 zasebnih kanala u mixeru? i kako?

drugo: ne znam kako rutirati billo koji zasebni program iz controla u onaj drugi kanal (ako vec ne mogu da napravim i ostalih 14)

ako nije moguce, bicu jako razocharan.. :( aj molim vas pomozite mi..

hvala.. :D

alavuk 17-06-2007 06:31 PM

Re: Virus TI problem

pricas o audio signalu jel tako ???

HeatMan 18-06-2007 01:17 AM

pa o chemu bih? :) o audio kanalima, da.. :)

puRe 18-06-2007 01:03 PM

ne moze vise od 2 posto Virus TI koristi USB 1.1 pa protok ne dozvoljava vise....

a za ovo drugo, idi u onaj poslednji tab (common ili kako vec) pa u njemu namestis na koji izlaz ide (USB1, USB2, Analog 1, itd...)

HeatMan 18-06-2007 02:56 PM

^a ako bih ga stavio na 2.0 port? :? daj mojne mi ubijash san.. :?

edit: imam josh jedan mali mali problem.. ume ponekad da mi krcne synth.. predpostavljam da sam neshto loshe podesio.. i u exportu iz cubasea (realtime) mi kvrcne.. what to do? :)

HeatMan 20-06-2007 02:07 AM

niko nece da pomognem malom saletu? :( krcka mi madrfakin virus i prsne mi zvuk u tom trenutku (samo njegov) a siguran sam da nisam ni prishao poliphony limitu...

Dexxy 20-06-2007 03:23 AM

Za koliko para moze da se nadje kod nas Virus Ti.. I cuo sam da postoji neka biblioteka semplova za Halion od njega....?

HeatMan 20-06-2007 04:47 AM

ja sam moju keyboard verziju platio od prilike (otprilike?!) :? 1800 eura u artistu.. :) imash i polar i desktop verziju, koja je oko 1400 eura..

ne znam za biblioteku semplova, stvarno.. znam samo da pizdim jer mi ovo sranje pukne uvek na istom mestu (skoro istom)..

piche sva 4 instrumenta iz virusa i onda samo ostavim jedan (bass) i nakon dva/tri takta pucne dva puta.. uffff... shta da mu radim ljudi?!

clusterchord 20-06-2007 04:01 PM

opce je poznato da Accessov "Total Integration" nije nikad posteno proradio sa DAW sekvencerima. net je pun prica o problemima, krckanju itd.

bez "TI" virus radi mrak, i ja bi ga tako i koristio.

nije toliko bitno da ide unutra direktno digitalno. snimi ga na analogne ulaze od kartice. ljudi previse strahuju od te dodante konverzije (a recimo nemaju posten pult, ni dobro slusanje, ni sredjenu akustiku i tone drugih stvari, koje moras imat da bi briga o ADA knoverziji imala smisla .. ako me razumijes )

HeatMan 20-06-2007 05:07 PM

hmm.. razumem.. ali imam samo 6 mono ulaza, iliti 3 stereo.. balansirana, naravno.. na prvom mi je gitara, na drugom klavir, na treci sam ushtekao jedan od izlaza sa virusa..

jbg, chitao sam sve i svashta o ti-u.. i nisam mu nashao takve greshke.. fcuk..

All times are GMT +1. The time now is 03:58 AM.