|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
malo konfuzne promene melodija , ali posle sekund dve trebalo bi da se chovek navikne na novu melodiju...
i tako , rek'o da smaram... eto ti cAAche...pa ti vidi ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
meni je bash kul..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
a pa i meni je
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
haha , rolamo,rolamo...
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
^brate, mislim da si jedini koji je skapirao fazon.. btw, overi drugi link u potpisu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ma shto? nije to neshto teshko skapirati
![]() overio, overio tvoje zvuchnike (ili propovednike?) josh pre vishe nedelja, nego kazem ti , ne volim ovako da pishem...da mi se svidja ja bi opushteno napisao neshto...e sad pored onog "stvar ukusa " dela , postoji i onaj deo zbog koga sam i napisao gore da mi se ne svidja (bedak mi zbog toga) ...najvishe mi smetaju sami zvuci koje si koristio ,shta cu , ne svidjaju mi se zujanja i zvuci bubnjeva ... ali ne mogu da komentarishem mnogo ,zato shto ne slusham taj mjuzikl...svakako da mi je najomiljeniji breakbeat, i electro i d'n'b su normalno kul , ali ne chujem tu muziku u player-u... ali iskreno mi je kul shto ti pesme nisu jednolichne i kvalitet zvuka i dinamika pesama mnogo bolja od drugih nashih vrshnjaka ![]() ![]() ...oko mene ljudi neki ,mogu da mi budu ...pusti mashti na volju... i kul mi je shto ne add-ujesh artiste i druge svemirce da bi imao vishe "drugara" ![]()
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pa nisam takav, brate.. a ni spejs nije u funkciji josh uvek.. chekam ortaka da nam zavrshi logo i "omot" pa ce da bude pushten u rad.. iskreno, zanima me shta ti se od zvuka ne svidja.. al aj da ne gushimo tvoju temu, baci mi na private odgovor.. ne znam shta reci vishe, sem da tu muziku ne kapiram kao klubsku ili kao hitichnu nego kao muziku za slushanje.. za odredjena raspolozzenja.. aj baci mi odgovor na private.. ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
A svi su ti govorili da si kurva
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
nego shta nego se sve brzo deshava (prodje i josh jedna godina i stize opet prijemni) ,mora to malo da se popravi sigurno...al' opet, kome treba ovo ![]() Ma kakvo komentarisanje , ja kad samo stavim ovako , to znachi nek chuje ko hoce , a ne verujem da cu iskoristiti nechije komentare tipa "ovaj zvuk mi se ne svidja" ili neshto u vezi ritma ,da bih "poboljshao" neshto , jer sam ja uradio kako se meni svidja ...mislim svi bismo mi i PRO stvari neshto izmenili , jedan deo nam se ne svidja pa imamo ideju kako bismo mi to bolje uradili... i zato ni Hitman ne treba da slusha mene shta mu ja kazem jer uvek ima neko drugi kome ce se svideti njegovi zvuci... jedino bi cenio komentare oko produkcije ,ali ne da kazu " treba malo produkcijski da se sredi " , nego shta konkretno i posebno na koji nachin jer sam neznalica normalno... tek skoro sam sluchajno kod nekog lika saznao (Shultz dnb) za foru sa delay-om za dobijanje kul proshirenog sterea... Ajd pa tako...
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
to sam i mislio da ti kazzem, ali sam kapirao da ti se sa "produkcijske strane" neshto ne svidja..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Drum Workshop | MasterOfDisaster | Promocija radova | 13 | 11-04-2008 12:10 AM |
drum kontroller | BODAL | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 19-01-2008 01:28 AM |
drum programming | gricko | Audio Software | 24 | 09-10-2007 11:53 PM |
Drum loop | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 29-08-2005 06:58 AM |