|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
zanima me sto ekipa misli ovdje o formedifusorima s obzirom da ih nisam vidio puno...imam ih par i Mr clusterchord jer smo ih zajedno narucili...
zavrsavam live room pa malo da pokazem i sto radim.... soba je 4x3,5 m i visine 3.2...sendvic je radjen s drvoma, a punjen je s 7 cm ISOVER AKUSTO matrijalom pa preko toga 2 cm azme, pa platno, malo Abfusera, ima i par difusora, Bukvin parket na podu.......i sad na kraju DRVO i PANELI i TEPIH........ evo i slike ![]() ![]() inace ovi formedifuzeri su pakao za dve ruke farbanja treba cca 1 sat za komad a u prostoriji ih je 30 komada ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
e da 6 puta sam vozio azmu iz srbije skodom kara-van
![]() ![]() ![]() i jos cu bar 2-3 puta na bajakovu na carini misle da sam lud jer vozim "vunu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
roginator, hvala na slikama!!!
![]() Super izgleda ![]() pozdrav bogi
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
A difuzore ste naručili... gdje?
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]()
u zg (LUCKO) firma se zove kemenovic i rade ih samo po narudbi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
cijena je ako se ne varam 160 kuna za komad 60x60cm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() Od cega ih covek pravi? I mozes li poslati slike difuzora "s ledja"... odnosno kako izgledaju i sta imaju pozadi? pozdrav i hvala bogi
![]() |
#9 |
MCI Master
|
![]()
to je najobicniji najtvrdji stiropol...s druge strane je ravan...rezez se cnc masinom..
ja sa ga prefarbao 2 ruke LATEX bojom da dobije i boji i cvrstinu....ljepio sam ga siliconskim ljepi?om za stiropol....nesmije se drugim jer agresivno djeluje na stiropol ameri formedifusore rade iz plasticne folije (na vakumirki) i iz stiropola..i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
mod?rateur analogue
|
![]()
bio na licu mjesta. izgleda impozantno. najbolje je sto je veliko i jako je visok trop, pa ima mjesta za svakojake akusticke piruete.
inace, ti dif nisu bili 160 vec 70kn + pdv po komadu, i to kad uzmes 15 ili vise. tip reze tri iz jedne ploce. znaci moze se samo narucit visekratnik od 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Equalizing the Room - What it Means | AcaHari | Tutorijali | 0 | 04-02-2009 01:43 PM |
Mix Room monitori | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 35 | 10-05-2008 04:24 PM |
Mix Room | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 21-06-2006 03:57 PM |