|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dakle, sve uredno instalirano, verzija 5.4.9... Nuendo puca cim ucitam neki impuls (u Logic-u radio).. Da li je neko imao slicna iskustva i sto mi je ciniti?
![]() hvala Last edited by lesha; 10-12-2006 at 12:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Meni ista kombinacija funkcionise. (mozda nije bas 5.4.9)
Probaj oce li da radi sa cubase... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
banned
|
![]() Quote:
![]() Kao insert ili kao send? Meni radi u potpunosti, mada jos nisam probao sve impulse iz biblioteke... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Kao send
![]() Rhino, aj ako ti nije tesko proveri koja ti je verzija altiverba, pa ako je potrebno, cu je downgrade-ujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
5.4.6
Last edited by lesha; 10-12-2006 at 12:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
meni radi, ali IZUZETNO sporo, i mnogo uništava mašinu... učitava impulse po 10ak sekundi, i koči kompletnu grafiku... a mašina je sasvim pristojan A64 3200, sa 1GB RAMa i nekom nadrkanom grafičkom kartom... stvarno sam lepih texturica našao al uz mnogo muke...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Trosi i kod mene dosta procesora, mada ne bash da koci sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Veoma je tacno...Altiverb raznosi CPU, kao prva izdanja Ozone eketnih procesora. Medjutim ja se odaljavam od svih tih skupih plug-inova jer mozes naci dva koja ce ti deset puta manja izmrcvariti controlnu jediniu a koshtacete te isto toliko puta manje. Nadjes neshto poput QuickQuak Ray space i rokash do mile volje. Sam birash materijal, nivo izolacije i dimenzije soba.
![]() ili bolji nacin, jednostavno vidi da li su ti i nuendo, i Altiverb pravilno instalirani. ako jesu onda stavi vishe Ram-a. mozes i da se cenjkas sa jedinicama letencije. Kad snimash snizis, kad miksash povecas.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
lexicon vs altiverb??? | serbianzoro | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 15-08-2009 01:19 AM |
Altiverb 6 | tamburaman | Audio Software | 5 | 03-08-2009 09:51 PM |
Altiverb Impulsi | nebes | Audio Software | 5 | 21-11-2008 03:36 PM |