Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Nuendo sa Altiverb PUCA (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16234)

kVu 10-12-2006 11:38 AM

Nuendo sa Altiverb PUCA

Dakle, sve uredno instalirano, verzija 5.4.9... Nuendo puca cim ucitam neki impuls (u Logic-u radio).. Da li je neko imao slicna iskustva i sto mi je ciniti? :)

hvala

Rhino 10-12-2006 11:53 AM

Re: Nuendo sa Altiverb PUCA

Meni ista kombinacija funkcionise. (mozda nije bas 5.4.9)
Probaj oce li da radi sa cubase...

kejkz 10-12-2006 12:03 PM

Quote:

Originally Posted by kVu
Dakle, sve uredno instalirano, verzija 5.4.9 od "ejra"

:)

Kao insert ili kao send? Meni radi u potpunosti, mada jos nisam probao sve impulse iz biblioteke...

kVu 10-12-2006 12:30 PM

Kao send :) mada sam probao sam jedan impuls "cathedral I"

Rhino, aj ako ti nije tesko proveri koja ti je verzija altiverba, pa ako je potrebno, cu je downgrade-ujem :)

Rhino 10-12-2006 12:40 PM

5.4.6

Arthur 10-12-2006 04:48 PM

meni radi, ali IZUZETNO sporo, i mnogo uništava mašinu... učitava impulse po 10ak sekundi, i koči kompletnu grafiku... a mašina je sasvim pristojan A64 3200, sa 1GB RAMa i nekom nadrkanom grafičkom kartom... stvarno sam lepih texturica našao al uz mnogo muke...

idekius 10-12-2006 05:33 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur
meni radi, ali IZUZETNO sporo, i mnogo uni?tava ma?inu... učitava impulse po 10ak sekundi, i koči kompletnu grafiku... a ma?ina je sasvim pristojan A64 3200, sa 1GB RAMa i nekom nadrkanom grafičkom kartom... stvarno sam lepih texturica na?ao al uz mnogo muke...

Ufff... to nesme da radi tako... tu nesto nije u redu...:o

Rhino 10-12-2006 05:48 PM

Trosi i kod mene dosta procesora, mada ne bash da koci sve.

Dean Milenkovic 10-12-2006 08:39 PM

Veoma je tacno...Altiverb raznosi CPU, kao prva izdanja Ozone eketnih procesora. Medjutim ja se odaljavam od svih tih skupih plug-inova jer mozes naci dva koja ce ti deset puta manja izmrcvariti controlnu jediniu a koshtacete te isto toliko puta manje. Nadjes neshto poput QuickQuak Ray space i rokash do mile volje. Sam birash materijal, nivo izolacije i dimenzije soba. :cool:

ili bolji nacin, jednostavno vidi da li su ti i nuendo, i Altiverb pravilno instalirani. ako jesu onda stavi vishe Ram-a. mozes i da se cenjkas sa jedinicama letencije. Kad snimash snizis, kad miksash povecas....

kejkz 10-12-2006 09:20 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur
meni radi, ali IZUZETNO sporo, i mnogo uni?tava ma?inu... učitava impulse po 10ak sekundi, i koči kompletnu grafiku... a ma?ina je sasvim pristojan A64 3200, sa 1GB RAMa i nekom nadrkanom grafičkom kartom... stvarno sam lepih texturica na?ao al uz mnogo muke...

Meni vuce negde oko 10% na 6ms, sto smatram sasvim normalnim opterecenjem, impulse ucitava u trenutku, sa kratkim prekidom zvuka. Sve to sa starim amd64 3000 i 1 gb rama... Tu mora da nesto nije u redu sa masinom.

All times are GMT +1. The time now is 06:39 PM.