|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ako je neko upoznat sa ovim softverom-misljenje.....video sam par tutorijala na -you tybe- deluje mi interesantno. ima par dobrih funkcija(noise reduction,sredjivanje nivoa vokala...)pozz..................
![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ništa neviđeno i revolucionarno. Ja mislim da još uvijek to nije u klasi Cubendo/ProTools/Logic.
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Razmisli i o Sonaru ako si početnik, i za njega imaš par kratkih video prezentacija na YouTubeu, jedan od najlogičnijih i najergonomičnijih DAW-ova, sjajan za MIDI, a ekipa u Cakewalkeu sigurno spada među najbolje po pitanju razmišljanja unaprijed (trenutno, i već dugo, Sonar je jedini DAW u x32 i x64 verziji, ako planiraš i x64 okruženje, a i ima i bit-bridge za 32). O hrpi korisnih plug-inova da ne pričamo (re-mapiranje CC-a kao jedno od meni osobno najvažnijih). Što se tiče noise reductiona, kloni se algoritama koji dolaze s DAW-ovima i općenito izbjegavaj takvu vrstu processinga u radu koliko god možeš. Last edited by atmajian; 31-12-2007 at 04:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I ja kazem!
Znaci zakleti sam korisnik nuenda godinama, ali kad covjek pogleda neke druge softvere, vecina ih ima neku svoju 'kvaku'... Neki svoj ugradjeni workflow i svoje pozitivne osobine.. Mada je bar meni steinberg intuitivan najvise.. Na njega sam se najlakse privikao.... Nekako je sve dolazilo svojim tokom i bukvalno sam na rezinovanje provaljivao fore u pocetku
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
adobe audition | strasni zmaj | Audio Software | 14 | 19-02-2009 12:23 PM |
produkcija u Adobe Audition 3.0 | SKey | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 18-01-2009 09:44 PM |
Adobe audition v2.0 | sasa.ivkovic | Audio Software | 11 | 10-04-2006 11:34 AM |