![]() |
Adobe audition 3
ako je neko upoznat sa ovim softverom-misljenje.....video sam par tutorijala na -you tybe- deluje mi interesantno. ima par dobrih funkcija(noise reduction,sredjivanje nivoa vokala...)pozz..................:shock: |
Re: Adobe audition 3
Ništa neviđeno i revolucionarno. Ja mislim da još uvijek to nije u klasi Cubendo/ProTools/Logic.
Pozz |
Quote:
Razmisli i o Sonaru ako si početnik, i za njega imaš par kratkih video prezentacija na YouTubeu, jedan od najlogičnijih i najergonomičnijih DAW-ova, sjajan za MIDI, a ekipa u Cakewalkeu sigurno spada među najbolje po pitanju razmišljanja unaprijed (trenutno, i već dugo, Sonar je jedini DAW u x32 i x64 verziji, ako planiraš i x64 okruženje, a i ima i bit-bridge za 32). O hrpi korisnih plug-inova da ne pričamo (re-mapiranje CC-a kao jedno od meni osobno najvažnijih). Što se tiče noise reductiona, kloni se algoritama koji dolaze s DAW-ovima i općenito izbjegavaj takvu vrstu processinga u radu koliko god možeš. |
Quote:
|
Quote:
te "klase" su vrlo relativne |
I ja kazem!
Znaci zakleti sam korisnik nuenda godinama, ali kad covjek pogleda neke druge softvere, vecina ih ima neku svoju 'kvaku'... Neki svoj ugradjeni workflow i svoje pozitivne osobine.. Mada je bar meni steinberg intuitivan najvise.. Na njega sam se najlakse privikao.... Nekako je sve dolazilo svojim tokom i bukvalno sam na rezinovanje provaljivao fore u pocetku |
All times are GMT +1. The time now is 05:50 PM. |