|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
milan miki prokop :] mozda ce se basssystem sloziti , mislim da bi covek imao sta da kaze :]]]] a i da se cuje u njegovom studiju :]
Peace ! a sledeci neka budu tragovci :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Moze i bassystem da bude gost. Covjek je uvijek spreman na druzenje, i raspolozen za spiku (nesto manje na samom forumu, al obaveze pretpostavljam
![]() Jel moze neko da kontaktira bilo koju od sestara Kovac ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
dobro je, vreme je da se smori sad neko drugi ! ha,ha,..zezam se... ![]() sestre Kovac su dobra ideja, jedna radi pop a druga za tv / filmove... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
BassSystem (Dragan) bi realno mogao, nego ljudi sa foruma moda ne znaju toliko čoveka pa nikom ne padne na pamet. A takođe i zato da bude neko ko nije samo radio vezano za tehničku stranu nego je i vrhunski muzičar. Mislim ima već tu jo? par ljudi na forumu koji bi mogli da dr?e slovo, samo je stvar njihove dobre volje, vremena i redosleda.
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se , ali zar covek nije basista ????
Kad je poceo da radi kao producent ? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa ovde se kod nas često čudne stvari podrazumevaju pod "producent", ali ako recimo kažemo da je producent onaj koji tehnički radi na nekom materijalu da bi postigao da to "zvuči" na određen način onda je čovek bio umešan i u to, jednako kao što je bio umešan i kao svirač (muzičar prvenstveno, a ne samo kao čovek sa bas gitarom) i kao aranžer, i mislim da može nešto reći i o tome. Dragan je obično previše skroman u odnosu na to koliko zna generalno o muzici, (a i ovde na forumu nije nešto voleo pričati o tome ko je i šta je i šta radi, a realno je od svih ljudi ovde na forumu u vrhu po realnim rezultatima u muzičkom poslu ) pa eto, nadam se da mu ne smeta da ga ja sad hvalim...
On ako želi i naiđe na ovu temu nek sam prokomentariše, da ja ne bih dalje pričao. On nije striktno producent, ali znam da bi ljudi imali šta da čuju i nauče od njega, a to je kapiram najvažnije. A uostalom iz kog razloga ti, kao neko ko (ak ose ne varam) znaš čime se on i kako bavio to pitaš? Ne odobravaš što ga predlažemo ili nešto drugo?
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
ima tog dela je "gost foruma"..
sto se tice predloga, sto da ne. ne mora uvek biti producent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
DragAn. Naravno. Za promenu malo da se priča i o produciranju obrtaja C#7/13.
A ?to ne bi postojao i 'Gost Muzičar' ?!? ![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Valjalo bi samo da gost ima potpisanih nekoliko poznatih izdanja, da mozemo o tome da diskutujemo
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Hej! pa Snoopdaddy je imao gomilu albuma izdatih u svetu...?? Eh?....ne. a? Ok.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kad ce novi gost foruma? | DaBear | Predlozi i sugestije | 54 | 13-12-2009 11:19 PM |
Gost Foruma | Mogli | Predlozi i sugestije | 3 | 07-04-2005 07:10 PM |