|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Uskoro kupujem nootebook,pa me zanima da li neko zna neki model ili proizvodjacha koji ugradjuje fw sa 6 pinova?
To pitam iz razloga shto cu uzeti i MOTU ultralite,a chini mi se da za povezivanje ne moze da se korsti adapter sa 6 na 4 pina(takav sluchaj imam kod Tascama fw1082-mada njega koristim na desktopu pa za tim nema potrebe). U obzir dolaze i pcimci fw karte,pa ako neko zna koje valjaju i to bi mi dobrodoshlo. Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Sljedeći laptopi imaju 6pin firewire:
Samsung Q30 Plus-Y01 Silver Samsung R50-001 Samsung R50-002 Samsung R50-K001 Iako je po mom mišljenju moguće priključiti MOTU ultralite sa 4-6 adapterom na bilo koji laptop sa 4-pinskim FW ali uz upotrebu naponskog adaptera za MOTU. 4-pinski kabal ne može sprovesti napon sa laptopa potreban za napajanje uređaja, pa ćeš problem riješiti ukoliko MOTU priključiš na zaseban naponski adapter. Nadam se da je ovo što sam napisao ispravno i da će biti od pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
@dadson
Hvala na informaciji,naravno da mi je pomogla!Mnogo mi znachi da imam napajanje preko fw-a,a ne zasebno.Za Samsunge cu da vidim,mada nisam neki fan njihovih notebook-ova... @puRe Znam za Mac-ove,ali na zalost josh uvek necu da kupujem nishta od njih...Mozda u bliskoj buducnosti! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Notebook | sRce | Computer Hardware | 7 | 13-09-2009 01:26 AM |
Notebook kvar? | zmaj | Computer Hardware | 4 | 11-01-2009 10:56 PM |
Notebook? | X-Dreamer | Computer Hardware | 4 | 18-06-2005 05:00 PM |