|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Primetih veceras novotariju u obliku integrisanog banera! Dali to znaci da ovaj forum pocinje komercijalni zivot?
Dali to znaci da smo postali toliko ozbiljni da neko zeli da se reklamira kod nas, i pritome da plati?, to me strasno raduje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
u svakom slucaju pozitivna stvar, thumbs up!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() Da...napravili smo dogovor sa A&A grupacijom oko reklamiranja i zahvaljujuci velikodusnoj ponudi iste pristali da im damo ekskluzivno pravo da se u narednih 3 mjeseca reklamiraju direktno na forumu. To ce rjesiti neke nase (fundamentalne) probleme (hosting, vb licencu) i pospjesiti razvoj nekih drugih bitnih "disciplina" (placanje vjestopisca, artikala o raznim zanimljivim temama na portalu itd. itd.). Napominjem da je ovaj baner privremen, dok ne rjesimo konacan dizajn (vjerovatno animirani flash baner).
Posebnu zahvalnost dugujemo nasem stalnom veteranu i clanu Tikiju (Tiki the Boyler), bez koga od ovoga vjerovatno ne bi bilo nista ![]() Poz. svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Bas mi je drago! Jer mislim da sam i ja pogurao nesto na tu temu. Za sada sam vrbovao 5,6 elitnih domacih studia koji zele da potpomognu forum clanarinom (kao zakup simbolicnog mesta) kada pocne rubrika listing domacih studia!
Last edited by LACKY; 05-06-2006 at 01:44 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() Tako je Lacky...Zahvaljujuci tebi, uskoro cemo realizovati jos nekoliko korisnih stvari za nas skromni community
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ajde super!
Sad smo forum koji nesto znaci - ljudi u njemu vide interes!!
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
I ja pozdravljam ove novotarije, ali imam jednu sugestiju. Cisto vizuelno - valjalo bi nekako naglasiti da je Artist samo gost koji se reklamira na forumu. Ovako moze da izgleda (tako se i meni ucinilo) da je forum neki deo Artist sajta, jer je baner neobicno zaobljen i nalazi se na samom vrhu, odmah ispod naslova. Mislim... cisto zbog ljudi koji dodju prvi put.....
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Samo neka raste Rumski
![]() BTW Shot,video sam te na RTL televiziji-nesto si komentarisao kako neka pevacica ima lepe noge ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Pozitivna stvar skroz... Cudi me samo kako se manje poznati shopovi nisu sjetili ponuditi saradnju, jer i bez ove reklame cca 70% ljudi ovdje nabavlja kod njih (musicexports group) opremu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Quantum Leap - Novotarije | audioland | Audio Software | 8 | 18-06-2009 04:43 PM |
Update foruma! | diviner | Obavestenja | 17 | 15-01-2009 02:14 PM |
Gitare"Aria", kakve su? | sille | Gitarska Produkcija | 21 | 08-02-2007 07:45 AM |
Kakve biste tutoriale zeljeli citati? | ANITA | Obavestenja | 4 | 02-10-2006 10:17 PM |