![]() |
Kakve su ovo novotarije u zaglavlju foruma
Primetih veceras novotariju u obliku integrisanog banera! Dali to znaci da ovaj forum pocinje komercijalni zivot?
Dali to znaci da smo postali toliko ozbiljni da neko zeli da se reklamira kod nas, i pritome da plati?, to me strasno raduje! |
Re: Kakve su ovo novotarije u zaglavlju foruma
u svakom slucaju pozitivna stvar, thumbs up!
|
Da...napravili smo dogovor sa A&A grupacijom oko reklamiranja i zahvaljujuci velikodusnoj ponudi iste pristali da im damo ekskluzivno pravo da se u narednih 3 mjeseca reklamiraju direktno na forumu. To ce rjesiti neke nase (fundamentalne) probleme (hosting, vb licencu) i pospjesiti razvoj nekih drugih bitnih "disciplina" (placanje vjestopisca, artikala o raznim zanimljivim temama na portalu itd. itd.). Napominjem da je ovaj baner privremen, dok ne rjesimo konacan dizajn (vjerovatno animirani flash baner). Posebnu zahvalnost dugujemo nasem stalnom veteranu i clanu Tikiju (Tiki the Boyler), bez koga od ovoga vjerovatno ne bi bilo nista ;) . Poz. svima. |
Bas mi je drago! Jer mislim da sam i ja pogurao nesto na tu temu. Za sada sam vrbovao 5,6 elitnih domacih studia koji zele da potpomognu forum clanarinom (kao zakup simbolicnog mesta) kada pocne rubrika listing domacih studia!
|
Tako je Lacky...Zahvaljujuci tebi, uskoro cemo realizovati jos nekoliko korisnih stvari za nas skromni community ;) . Ja sam imao nekih privatnih pretumbavanja sa obavezama, pa sam malo bio neaktivan na forumu u poslednje dvije sedmice (ali sam, tj smo (administracija) kao sto vidis radili na ovome,na majicama i na mnogo cemu drugome mnogo bitnom..bice uskoro obavjestenja), a pocev od danas, krecemo raditi zaista ozbiljno. |
Ajde super!
Sad smo forum koji nesto znaci - ljudi u njemu vide interes!! |
I ja pozdravljam ove novotarije, ali imam jednu sugestiju. Cisto vizuelno - valjalo bi nekako naglasiti da je Artist samo gost koji se reklamira na forumu. Ovako moze da izgleda (tako se i meni ucinilo) da je forum neki deo Artist sajta, jer je baner neobicno zaobljen i nalazi se na samom vrhu, odmah ispod naslova. Mislim... cisto zbog ljudi koji dodju prvi put.....
|
Samo neka raste Rumski;)
BTW Shot,video sam te na RTL televiziji-nesto si komentarisao kako neka pevacica ima lepe noge:hyper: :cool: :D |
Pozitivna stvar skroz... Cudi me samo kako se manje poznati shopovi nisu sjetili ponuditi saradnju, jer i bez ove reklame cca 70% ljudi ovdje nabavlja kod njih (musicexports group) opremu...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:39 AM. |