Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Obavestenja (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Kakve su ovo novotarije u zaglavlju foruma (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14532)

LACKY 05-06-2006 12:53 AM

Kakve su ovo novotarije u zaglavlju foruma

Primetih veceras novotariju u obliku integrisanog banera! Dali to znaci da ovaj forum pocinje komercijalni zivot?
Dali to znaci da smo postali toliko ozbiljni da neko zeli da se reklamira kod nas, i pritome da plati?, to me strasno raduje!

lesha 05-06-2006 01:00 AM

Re: Kakve su ovo novotarije u zaglavlju foruma

u svakom slucaju pozitivna stvar, thumbs up!

diviner 05-06-2006 01:24 AM

Da...napravili smo dogovor sa A&A grupacijom oko reklamiranja i zahvaljujuci velikodusnoj ponudi iste pristali da im damo ekskluzivno pravo da se u narednih 3 mjeseca reklamiraju direktno na forumu. To ce rjesiti neke nase (fundamentalne) probleme (hosting, vb licencu) i pospjesiti razvoj nekih drugih bitnih "disciplina" (placanje vjestopisca, artikala o raznim zanimljivim temama na portalu itd. itd.). Napominjem da je ovaj baner privremen, dok ne rjesimo konacan dizajn (vjerovatno animirani flash baner).

Posebnu zahvalnost dugujemo nasem stalnom veteranu i clanu Tikiju (Tiki the Boyler), bez koga od ovoga vjerovatno ne bi bilo nista ;) .

Poz. svima.

LACKY 05-06-2006 01:32 AM

Bas mi je drago! Jer mislim da sam i ja pogurao nesto na tu temu. Za sada sam vrbovao 5,6 elitnih domacih studia koji zele da potpomognu forum clanarinom (kao zakup simbolicnog mesta) kada pocne rubrika listing domacih studia!

diviner 05-06-2006 01:37 AM

Tako je Lacky...Zahvaljujuci tebi, uskoro cemo realizovati jos nekoliko korisnih stvari za nas skromni community ;) . Ja sam imao nekih privatnih pretumbavanja sa obavezama, pa sam malo bio neaktivan na forumu u poslednje dvije sedmice (ali sam, tj smo (administracija) kao sto vidis radili na ovome,na majicama i na mnogo cemu drugome mnogo bitnom..bice uskoro obavjestenja), a pocev od danas, krecemo raditi zaista ozbiljno.

Shot 05-06-2006 02:05 AM

Ajde super!
Sad smo forum koji nesto znaci - ljudi u njemu vide interes!!

OFF 05-06-2006 09:29 AM

I ja pozdravljam ove novotarije, ali imam jednu sugestiju. Cisto vizuelno - valjalo bi nekako naglasiti da je Artist samo gost koji se reklamira na forumu. Ovako moze da izgleda (tako se i meni ucinilo) da je forum neki deo Artist sajta, jer je baner neobicno zaobljen i nalazi se na samom vrhu, odmah ispod naslova. Mislim... cisto zbog ljudi koji dodju prvi put.....

milos 05-06-2006 10:45 AM

Samo neka raste Rumski;)
BTW Shot,video sam te na RTL televiziji-nesto si komentarisao kako neka pevacica ima lepe noge:hyper: :cool: :D

tread 05-06-2006 10:52 PM

Pozitivna stvar skroz... Cudi me samo kako se manje poznati shopovi nisu sjetili ponuditi saradnju, jer i bez ove reklame cca 70% ljudi ovdje nabavlja kod njih (musicexports group) opremu...

Shot 06-06-2006 01:39 AM

Quote:

Originally Posted by milos
Samo neka raste Rumski;)
BTW Shot,video sam te na RTL televiziji-nesto si komentarisao kako neka pevacica ima lepe noge:hyper: :cool: :D

Hehe! Natali Dizdar. Iskomentiram im kako cura dobro pjeva, oni me pitaju o nogama i na kraju samo to stave u prilog. Ma nabijem im showbiz...

All times are GMT +1. The time now is 05:39 AM.