|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hocu da pocnem malo da kupujem preko ebay .... pa posto nemam iskustva molio bih one sa iskustvom da me posavetuju
1. Kreditnu za ebay imam 2. Trebalo bi da se registrujem ( da li je to sigurno u smislu brojeva sa kreditne kartice ) 3. Bid ujem .... i sta onda ??? 4. Kome uplacujem , ko mi skida pare , ko mi garantuje da cu dobiti spravu ??? 5. Ako se radi o npr preampu .... od 7 - 8 kila . Sta se desava sa a. CARINOM b. POREZOM 6. Postoji li neki nacin da se ova dva smanje ( navodjenjem nize cene sprave ... npr ) 7. Koji je nacin isporuke ???? 8. Ako mora DHL om ....to je za 7 - 8 kila iz npr Nemacke ... prilicno velika suma 9. S' obzirom na povoljne cene u USA .... koliko je realno kupovati odandde ??? Eto toliko za sada ..... pa ko zna neka mi objasni Isto me interesuju negativna iskustva ............... ![]() Kao i pozitivna ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Cimni Peruna taj je i SSL kupio preko ebay!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A sto se tice kupovine preko ebay-a u svakom slucaju cimni PERUNA - za to je expert ![]() WWW.ATELJETRAG.COM Last edited by neba; 28-05-2006 at 03:01 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Super su pitanja, nek neko odgovori ovde, treba to svima
![]()
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Biduje moj ortak DX7 i "pobedi" na aukciji,posalje broj kartice,oni ga pripale za 150 dolara.On pojuri to i oce biti-nece biti,ne bude nista. Drugi kupi stalak za klavijaturu i ne dobije ga. treci naruci neke novcice-antikvitete i pripale ga za 50 dolara. Kako se kupuje na Ebay (moj savet!) Prvo i osnovno vidis koliko je neko prodao stvari.Ako prodaje nesto prvi put,NIKAKO NE KUPUJ!Pa ako je prodao recimo 50 instrumenata,pogledas "feedback" onih koji su to kupili,dali se zale na brzinu isporuke,dali sprava i stanje odgovaraju opisu na Ebay-u,dali je taj nekoga "Pripalio" za kintu" itd. Instumente je najbolje kupovati od onih koji su prodali vec 2 ili 3 hiljade istih.Kad procitas njegov Feedback,stvorices jasnu sliku sa kakvim covekom imas posla.Naravno,uvek ima nezadovoljnih,ali ako je neko prodao 3000 instrumenata i ima pozitivan Feedback koji je 99%,taj je najverovatnije pouzdan,jer da nije,nebi prodao toliko. Sto se tice poreza,porez ja mislim svakako platis,a carinu kada podignes robu u posti.Sto se tice kilaze i posiljke,nebih nikome preporucio da kupuje spravu od 10 kilograma iz Amerike ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uglavnom, bices prinudjen ili da shvercujesh (poneku sitnicu i neces morati, to nije frka)... a za to ti treba "profesionalac" koji ima kombinacije, a ti to sigurno nisi, ili registruj firmu i olakashaj sebi sve ideje vezane za kupovinu sprava. Sve ce se voditi kao Osnovno Sredstvo, samo u tom sluchaju opet ne mozes da uzimash robu od fizichkih lica!!!Naravno, prvo iskalkulishi da li ti se registracija isplati ili ne! Uhhhh... Mnogo je sve to komplikovano!!! Srecno!!! POZDRAV!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
SSL je, da preciziram, kupljen od MEDIASET TV-a, Silvija Berluskonija, a Funky Junk i G-din Orizio bili su posrednici u nasoj kupovini!!! Eto, chisto da ne bude dezinformacija. Nista toliko veliko i vredno nismo kupili na Ebay-u. ZA SADA!!!??? A i ako do toga dodje, placacemo iskljucivo kao firma firmi!!! ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Hvala Perune!!!
pozdrav bogi
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Znam da ceo post zvuchi pomalo razocharavajuce ![]() Pozdrav... ![]() P.S. Nadam se da sam Maxu bar malo pomogao... @MAX... Ako ti zatreba jos neki savet, cimni na PM ili ICQ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oglas za madolinu na ebay-u :) | DADDY Z | Razno | 2 | 25-10-2009 03:16 PM |
ARP Odyssey na ebay-u | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 15-09-2009 12:46 AM |
Solina eBay - kako treba napraviti fotku sinta da se proda za vi?e para.... | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 02-12-2008 09:29 AM |
eBay prodaja - najpovoljniji worldwide shipping iz HR? | redroom | Razno | 1 | 15-04-2008 12:07 PM |
eBay: Yamaha CS-80 za 15000USD!!! | redroom | Razno | 16 | 27-02-2008 09:15 AM |