|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Posle dužeg skupljanja opreme najzad sam kompletirao svoj davnašnji san oličen u studiju prevashovno namenjenom snimanju živih nastupa simboličnog imena LIVE.
Uz pomoć sledećih slika predstaviću vam svoj studio: slika 1: · kontroler za Fostex D-80 · mikseta Yamaha MG16/6fx slika 2: · digitalni dilej Vesta Kaza DIG-411 · gitarski procesor DigiTech GSP7 · efekt procesor Alesis PicoVerb · lampaško gitarsko predpojačalo Lag TL1 · kompresor Alesis 3630 · lampaško mikrofonsko predpojačalo Art TPSII · lampaško mikrofonsko predpojačalo SM Pro Audio TB202 · osmokanalni hard disk rekorder Fostex D-80 · rek sanduk Rockcase RC 23731 B slika 3: · mikrofon Shure SM57 x2 · di boks Palmer Pan 01 · mikrofon Ahuja AUD-511 · mikrofon Yamaha MC-7 · komplet mikrofona za bubnjeve Samson 7-kit · mikrofon Behringer C-1 slika 4: · eksterna audio karta Edirol UA-25 · zvučnici M-Audio Studiophile DX4 · slušalice Audio-Tehnica ATH-T44 Last edited by Orba; 21-04-2006 at 01:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
To je komercijalni studio, ili... ?
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam ga zamislio kao komercijalnog mada nemam nameru da se lomim oko nalaženja klijenata jer sve ovo radim presavhodno iz ćefa. Već sam pravio neke snimke. Poslaću ih čim mi malo prođe gužva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Live... | sasa.ivkovic | Predlozi i sugestije | 15 | 01-11-2006 11:21 PM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |