|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Prekopirao sam nekih 7DVDa sa crtanim filmovima na hard (WD sata2, star 4 meseca). Otvorio folder i u ubacio ih u 7 podfoldera. Posle par dana izigravajuci dadilju, najnormalnije gledao filmove, a od juce glavni folder nece da se otvori i kaze da taj deo diska nije formatiran
![]() Ima li objasnjenja? (virusi nisu, DAW komp, bez neta). Nisu mi toliko bitni ti podaci, ali ne bih voleo da mi se to sa necim drugim desi ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
izvuci podatke nekim recovery alatom ako su ti bitni...i pravac na reklamaciju
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]() GetDataBack ce ti zavrsiti posao takodje (kada je u pitanju koruptovana particija), a probaj i Active File Recovery (ekspresno vraca deletovane podatke, pa ce ti valjda pomoci za ubuduce...obavezna alatka za imati na dohvat ruke). Disk pokusaj oporaviti sa HDD Regenerator-om, ili kada vec sve spases sa njega, low level formatom (e sad mi ne mozemo gatati sta ti se zapravo sa diskom desilo ![]() Imas PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Hehehe...
Nerado se secam, ali kada sam prosle godine obrisao sa shift+ delete folder gde je bio ceo album pred mix (i kad sam preziveo predinfarktno stanje posle istog dogadjaja ![]() Istina, nisam siguran da je kod tebe taj slucaj u pitanju, jer je kod tebe ocigledna neispravnost diska uzrok (a ne glupost kao kod mene ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |
Da li je moguce... | RetroMan | Predlozi i sugestije | 2 | 23-04-2008 03:44 PM |
Jel to uopste moguce? | Rhino | Computer Hardware | 6 | 08-03-2008 09:08 PM |