|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nezvanicni spisak sa RTS foruma:
1.Maler Izvodi:Blah,blah bend Muzika:Bojan Vasić Tekst:Lidija Rosić 2.Iskrena pesma Izvodi:Julija i Julija Muzika:Vuk Protić Tekst:Vuk Protić 3.Izabran Izvodi:Ivana Selakov Muzika:Srđan Simić Kamba Tekst:Strahinja Knežević 4.Kapija Izvodi:Biber Muzika:Rastko Aksentijević Tekst:Ramirez, Rastko Aksentijević 5.Da ti se dlanovi zalede Izvodi:Aleksandra Radović Muzika:Aleksandra Milutinović Tekst:Aleksandra Milutinović, Ljilja Jorgovanović 6.Blizina Izvodi:Zvezde Granda i Šaban Bajramović Muzika:Zoran Lesendrić Tekst:Ljilja Jorgovanović 7.Greh Izvodi:Tijana Dapčević Muzika: Dragan Brajović Braja Tekst: Dragan Brajović Braja 8.Lazarica Izvodi:Ivana Jordan Muzika:Ivana Jordan Tekst:Ivana Jordan 9.Romale romali Izvodi:Ana Nikolić Muzika:Zoran Lesendrić Tekst:Ljilja Jorgovanović 10.Ludi letnji ples Izvodi:Flamingosi feat. Luis Muzika:Goran Stanković, Ognjen Amidžić Tekst:Ognjen Amidžić 11.Kada ti treba Izvodi:Maja Nikolić Muzika:Aleksandar Kraljević Tekst:Leontina Vukomanović 12. Ništa o njoj Izvodi:Nevena Muzik: Leontina Vukomanović Tekst:Leontina Vukomanović 13.Poruka za ljubav Izvodi:Ivana Knežević Muzika:Aleksandar Kobac Tekst:Svetlana Slavković 14.Bajka Izvodi:Propaganda 117 Muzika:Aleksandar Sretenović Tekst:Aleksandar Sretenović 15.Konak Izvodi:Ana Bekuta Muzika:Zoran Marjanović Tekst:Saša Milošević 16.Vatrena Izvodi:Koktel bend Muzika:Bojan Jeremić Tekst:Zoran Zlatanović 17.Sve ili ništa Izvodi:Marko Jeftić Muzika:Srđan Simić Kamba Tekst:Aleksandar Tomić 18.Jednom pokidano Izvode:Blizanci Muzika:Aleksandar Perišić Romario Tekst:Aleksandar Tomić 19.Kad me jednom za te ne bude Izvodi:Vanja Radovanović Muzika:Željko Subotić Tekst:Željko Subotić, Brane Marinković 20.Otrezni me Izvodi:Želimir Petrović Muzika:Nena Leković Tekst:Nena Leković 21.Osvoji me Izvodi:Enes Ukić Muzika:Rade Radivojević Tekst:Enes Ukić, Dina Drpljanin 22.Nisam kriv Izvodi: Dejan Vozlić Muzika: Dejan Vozlić Tekst: Dejan Vozlić 23.Kap po kap Izvodi:Romana Muzika:Goran Stanković Tekst:Saša Milošević Mare,Ljilja Jorgovanović 24. Neopisivo Izvodi:Slađa Ivanišević Muzika:Leontina Vukomanović Tekst:Leontina Vukomanović Ono sto me je odmah zanimalo je kako se Marina Tucakovic zove ove godine... Prosta matematika govori da Marina Tucakovic=Ljilja Jorgovanovic Ove godine autor cak 4 pesme! ![]() Last edited by Gianfranco; 27-01-2006 at 11:59 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |