|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Evo, problemcica.. naravno, nije nerjesiv ali mozda postoji neka opcija kojom se to moze automatski.
Znaci, imam vecu brojku MONO audio traka koje zelim ucitati u cubase. Kad se radi o stereo trakama sve on to ok obavi, odaberem ih, pita me da li hocu sve u jednu traku ili zasebno i to je to. Ali UVIJEK SVE STAVLJA U STEREO TRAKE cak i onda kad zelim importirati te mono trake. Probala sam s time da mu prvu otvorim (pa u smislu, sad ce po principu settinga posljednje i ostale otvarati), ali nista, on otvori sve opet u stereo trakama. Znaci, pitanje je tj. dva su: 1) Kako se moze ucitati-importirati vise mono traka odjednom a da ih on rasporedi u MONO trake, ne stereo (a da nisam morala prethodno mu pootvarati mono trake jer to traje)? 2) Ili kako da kad je vec ucitao u stereo traku moj mono wav - promjenim njemu naknadno traku u mono? :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Naravno, mogu ucitati jednu po jednu... ali ima ih 20, a ja mrzim jednolicne radnje (sigurno nisam jedina). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
znam da je glupo, ali sta bi falilo ako se importuju na stereo kanale.......levi i desni kanal ce biti identicni i time efektivno mono...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Pa ne traje to...umesto da otvaras jednu po jednu traku imas kliknes lepo desnim dugmetom misa odes na ADD TRACK odes dole na kraju na MULTIPLE i kazes mu da otvori 20 audio-mono track-ova
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Hvala na brzim odgovorima (znala sam da mora postojati nesto tako jednostavno s jednim klikom rjeseno)... taman sam umjesto da poku?am naći sama rje?enje, ne?to pojela dok ste mi vi odgovorili. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dovoljno je da imas jednu mono traku na koju importujes wav .
Odberes Diferent tracks . Pozdrav ... |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Nego, sjetih se zasto ni ova opcija sa ADD MULTIPLE TRACKS ne odgovara u ovom slucaju.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
A kako ti to importuje? wav-ove?
Kod mene kada u prazan aran?man na mesto gde nema nikakvih track-ova direktno iz explorera prenesem vi?e mono wav-ova, on mi automatski napravi mono trake... Dapače ne razumem kako uop?te mono wav mo?e da ti postane stereo???
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Quote:
Verovatno je nesto do Program Setup , neko podesavanje , pogledacu . Koju verziju programa imas ? Pozdrav ... EDIT : Otvorio sam 1 stereo traku i importovao 5 mono fajlova . Samo prva je bila stereo sve ostale su bile mono . Radim sa Cubase 3 . Verovatno koristis 2 . Last edited by kompozitor; 17-12-2005 at 03:32 PM. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Moj projekt je vec pun i stereo i mono traka (i htjela sam dodati jos neke)! Da otvaram u novi projekt, vjerojatno bi otvorio po setingu otvorene trake, ali ovako u cijeli raznolik projekt ne ide... U tome je stvar zasto experiment na praznom projectu ne djeluje isto i vama pali ovo sto meni ne pali (jedino trebam provjeriti ovo Dushanovo povlacenje) A mono wav pretvori u stereo i to tako ako sam panirala i tako exportirala da napravi lijevu traku jacom od desne... ![]() Ma dobro... ovo je blesav problem... i mora biti jednostavno rjesenje. Jednostavno odbijam sluziti programima i izvrsavati jednolicne radnje. To je posao za robote, ne ljude. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nema vise UAD Fairchild 670 AU Mono plug-a | shashko | DSP forum | 0 | 21-08-2009 02:51 PM |
Export traka u Cubase-u? | HeatMan | Audio Software | 58 | 16-05-2007 12:29 AM |
Mute i Solo vise kanala u Cubase-u | Kockalone | Audio Software | 19 | 31-05-2006 08:24 PM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |