|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ridge stari ovo je zakon,Sve mi je full o.k.,opustajuce i dobar sound u svim segmentima.ZAKON
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Fantastichno! Jedna od najbolje (mozda i najbolja) isproduciranih stvari koja je postovana na forumu. Ne pada mi napamet da trazim eventualne greshkice.
![]() Izopisuj maksimalno detaljno (koliko te ne mrzi) shta si i kako radio, sa chim, kim, na chemu itd. itd. Ako imash josh neshto da se pofalish obavezno posalji.
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Bravo Ridge!
![]() Osvezavajuce moram da priznam. Odlicno. Pricaj kako i sta. ![]()
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Fala momci fala,
Radjeno je u sobi od ortaka koji poseduje pianino, Oprema delta 1010 preampi: DBX ProVocal, M-Audio dmp3, PreSonus TUBEPre, Behringer Tube Ultragain mic 100, i preamp sa najmanjeg mixera Behringera UB502. mic-ovi: MXL 960 Tube, MXL 2003, MXL 990, Behringer B-1, M-Audio Luna, Shure sm-57 komp klavir desno 960 > DBX klavir levo Luna > dmp3 bubanj 2003 > Presonus cinele 990 > dmp3 bubanj i bass B-1 > Ultragain truba 57-ica > mixer |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Lunu sam stavio na basove i blize malo klaviru (15-20) cm a 960-ticu vise prema visokim i bar pola metra od klavira posto mnogo jace hvata, i pijanista mi se prosetao levo desno po dirkama da bih posle mogao da namestim pan tako da se zvuk seta po monitorima tj da klavir ne bi bio striktno u centru vec ako se svira vise u bas-u da ide vise levo a ako su u pitanju visoki da ide vise desno a sredina na sredinu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Bravo! Jos jedan dokaz da nije u pitanju oprema vec slusanje, strpljenje i dobra postavka instrumenata i mikrofona. Napokon su ljudi kod nas poceli da razmisljaju.Svaka cast jos jedanput!
I zamalo da zaboravim najvazniju stvar: ljudi su to dobro odsvirali. Last edited by Goran; 04-09-2005 at 08:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ton magistar
|
![]()
ulipsa si mi dan.
![]() ![]() jupiiiii!!!! ![]() klavir je skroooz ludo snimjen. super. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo nesto moje | Ilija Ilic | Promocija radova | 29 | 23-05-2008 11:23 AM |
Evo nesto i od mene :) | Max | Promocija radova | 44 | 15-05-2008 12:18 AM |
Evo nesto od novajlije! | radule011 | Promocija radova | 10 | 09-01-2006 02:40 AM |
evo nesto... | kVu | Promocija radova | 3 | 12-11-2005 04:37 PM |