![]() |
evo da okacim i ja nesto
|
Re: evo da okacim i ja nesto
Ridge stari ovo je zakon,Sve mi je full o.k.,opustajuce i dobar sound u svim segmentima.ZAKON:cool:
|
Fantastichno! Jedna od najbolje (mozda i najbolja) isproduciranih stvari koja je postovana na forumu. Ne pada mi napamet da trazim eventualne greshkice. :) Ja ne bi umio ni priblizno ovako uradit. Zao mi je samo shto nemam sredjenu sobu (slushanje) da dozivim na pravi nachin ovu produkciju.
Izopisuj maksimalno detaljno (koliko te ne mrzi) shta si i kako radio, sa chim, kim, na chemu itd. itd. Ako imash josh neshto da se pofalish obavezno posalji. |
Bravo Ridge! :D
Osvezavajuce moram da priznam. Odlicno. Pricaj kako i sta. :) |
Fala momci fala,
Radjeno je u sobi od ortaka koji poseduje pianino, Oprema delta 1010 preampi: DBX ProVocal, M-Audio dmp3, PreSonus TUBEPre, Behringer Tube Ultragain mic 100, i preamp sa najmanjeg mixera Behringera UB502. mic-ovi: MXL 960 Tube, MXL 2003, MXL 990, Behringer B-1, M-Audio Luna, Shure sm-57 komp klavir desno 960 > DBX klavir levo Luna > dmp3 bubanj 2003 > Presonus cinele 990 > dmp3 bubanj i bass B-1 > Ultragain truba 57-ica > mixer |
ovo je odlicno Ridge.... nisam ni sumnjao u kvalitet :)
kako si postavio mic kod pianina? |
Lunu sam stavio na basove i blize malo klaviru (15-20) cm a 960-ticu vise prema visokim i bar pola metra od klavira posto mnogo jace hvata, i pijanista mi se prosetao levo desno po dirkama da bih posle mogao da namestim pan tako da se zvuk seta po monitorima tj da klavir ne bi bio striktno u centru vec ako se svira vise u bas-u da ide vise levo a ako su u pitanju visoki da ide vise desno a sredina na sredinu
|
ja sam ti vec rekao sta mislim......vrh produkcija stvarno...
|
Bravo! Jos jedan dokaz da nije u pitanju oprema vec slusanje, strpljenje i dobra postavka instrumenata i mikrofona. Napokon su ljudi kod nas poceli da razmisljaju.Svaka cast jos jedanput!
I zamalo da zaboravim najvazniju stvar: ljudi su to dobro odsvirali. |
ulipsa si mi dan. :da: bas me je ova stvar digla, razveselila. :da:
jupiiiii!!!! :da: klavir je skroooz ludo snimjen. super. :mrgreen: |
All times are GMT +1. The time now is 02:41 PM. |