|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
rece mi prijatelj iz rts-a da se iznenadio kako zvuci truth 2031a,s obzirom na reputaciju firme behringer u audio svetu,i on kaze za te pare...a ja razmisljao o krk 5-icama.Zeleo bih vase misljenje izmedju ove dve varijante,i da li stvarno truth vredi vise od svoje cene?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
ja sam pre neki dan kupio truth 2030A, i tek nakon kupovine sam skontao uz pomoc dragih forumasa
![]() nisam siguran, neka ti pametniji kazu! ![]() javite se.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
bolje uzmi krk rp5, evo drugar ih je uzeo nakon alesis m1 pasivnih i prezadovoljan je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Pre par meseci sam radio a/b test pomenutih kutija.....Krk je definitivno za pola klase bolji....zvuk je precizniji , basovi utegnutiji i definisaniji, za razliku od 2031 koji kao da je u nekom room presetu...sve je pomalo razliveno i nedefinisano , verovatno zbog toga deluje kao da je stereo slika sira.Za te pare (230 eur pasivni) Behringer je ipak solidna opcija , ali Krk je u svakom slucaju kvalitetniji iako je i on recimo u odnosu na Adam anf10 prilicno bezveze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
KRK prijatelju, dosta ozbiljnije resenje. Slusao sam KRK RP5 i bio veoma iznenadjen sta pruzaju ti mali monitorci, ali sam ipak kupio KRK RP8, veci model iste serije.
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
A onda KRK...HVALA!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
kako se nose Yamahe HS80m vs. KRK Rokit RP8?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Fazon je u tome sto su kod nas 500 EUR
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Behringer Truth - B3030A i B3031A | Rocket Roll | Monitoring | 4 | 18-04-2007 09:39 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |