![]() |
behringer truth 8 vs krk 5
rece mi prijatelj iz rts-a da se iznenadio kako zvuci truth 2031a,s obzirom na reputaciju firme behringer u audio svetu,i on kaze za te pare...a ja razmisljao o krk 5-icama.Zeleo bih vase misljenje izmedju ove dve varijante,i da li stvarno truth vredi vise od svoje cene?
|
Re: behringer truth 8 vs krk 5
ja sam pre neki dan kupio truth 2030A, i tek nakon kupovine sam skontao uz pomoc dragih forumasa :) i takodje uz pretragu ovde u kanadi koliko su ustvari losi. Kazu ljudi da imaju mid range defekt, da srednji se gube i sve to... kada sam ih uporedio sa drugim monitorima nisam mogao da verujem. b2031 mislim da je ista varijanta samo jos snazniji basovi...
nisam siguran, neka ti pametniji kazu! :) javite se....:) |
bolje uzmi krk rp5, evo drugar ih je uzeo nakon alesis m1 pasivnih i prezadovoljan je.
|
Pre par meseci sam radio a/b test pomenutih kutija.....Krk je definitivno za pola klase bolji....zvuk je precizniji , basovi utegnutiji i definisaniji, za razliku od 2031 koji kao da je u nekom room presetu...sve je pomalo razliveno i nedefinisano , verovatno zbog toga deluje kao da je stereo slika sira.Za te pare (230 eur pasivni) Behringer je ipak solidna opcija , ali Krk je u svakom slucaju kvalitetniji iako je i on recimo u odnosu na Adam anf10 prilicno bezveze.
|
KRK prijatelju, dosta ozbiljnije resenje. Slusao sam KRK RP5 i bio veoma iznenadjen sta pruzaju ti mali monitorci, ali sam ipak kupio KRK RP8, veci model iste serije.;) Ali sto se tice Behringera, ipak KRK, verujem da bi to bio izbor svakog coveka koji radi u studiu a da mora da bira izmedju ta dava modela.:)
|
A onda KRK...HVALA!
|
kako se nose Yamahe HS80m vs. KRK Rokit RP8?
|
Quote:
|
Fazon je u tome sto su kod nas 500 EUR:) ;)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:45 PM. |