|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nikako mi ne uspeva da odradim automatizaciju Waves pluginova u Cubase Sx2. Stavim efekat, pritisnem Write, pustim pesmu i recimo povecavam Mix reveba. Stisnem stop, prebacim na Read, pustim pesmu, ali nista se ne desava, Cubase nije nista zapamtio. Za originalne efekte ovo savrseno radi, ali za Waves nista. Zna li neko u cemu je problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
zavisi da li koristis VST ili DirectX pluginove (ja imam samo waves dx), kod njih nije moguce automatizovati sve parametre, dok kod VST jeste. Mislim da kod DX mozes da automatizujes samo promenu preseta ili tako nesto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
VST verziju mozes instalirati prebacivanjem WaveShell.dll fajla iz /Program Files/Waves/ u /Program Files/Steinberg/vstplugins/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Samo dodaj parametar koji zelis da automatizujes.
![]() (naravno write se mora ukljuciti)
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi puno hvala, problem je bio u tome sto sam imao DX verziju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Automatizacija efekata u Nuendu/Cubase-u | Inovative_kg | Audio Software | 6 | 19-08-2009 02:02 PM |
Razvoj efekata na GPU-u | peraZdera | DSP forum | 31 | 10-05-2006 10:31 AM |
Redosled efekata na kanalu | acaradio | Audio Produkcija - Tehnike | 38 | 07-06-2005 01:11 PM |
Rutiranje efekata | Arthur | Audio Software | 20 | 02-10-2004 09:35 AM |