|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
BUDVA 2005 XII MUZICKI FESTIVAL
Selekciona komisija Music Festival Budva odlu?ila je da su ovogodi?nji polufinalisti : Amadeus bend AyrA Makadam & Vajta Tijana Dap?evi? Sasa Vasi? Madam Piano Goca Tr?an Aleksandra Radovi? Sandi Cenov Andrijana Bo?ovi? Regina Jelena Jevremovi? Dragan Koji? Najda Jasna Gospi? Igor Vukojevi? Acapulco band Zorica Andrija?evi? Jelena Radovi? Akusti?na soba Allegro bend Aleksandra Pileva-Makedonija Lambe Alabakovski-Makedonija Ema ?ivovi? Dusan Zrnic Creative band Stefan Filipovi? Zdravko Rabrenovi? Maja Tati? D?enan Lon?arevi? Tina D?anki? Maja Mitrovi? Spikersi Andrijana Stankovi? - AvaX Slavko Milovanovi? Vanja Radovanovi? Dejan Popovi? Lela Radulovi? Natalija Klajsner De Marco Astra Sladjana Ivani?evi? Crveno I crno Amajlija Uz pomoc specijalnih obavestajnih operativaca sam saznao da je ovu pesmu za Andrijanu Stankovic radio AvaX. U dosadasnjem toku istrage se doslo do saznanja da je on to komponovao i aranzirao i ko zna sta sve ne jos! Toliko o nasoj hrabroj borbi protiv ovakvih i onakvih festivalcica lakih nota, dakle AvaX je presao na tamnu stranu ![]() E moj AvaX-e, ti si bio odabran, prorocanstvo je bilo da ces ti unistiti Zeljka zlog gospodara Pink-a i doneti ravnotezu sili, a ne da ces mu se pridruziti! ![]() Moje srce je slomljeno zbog njegovog prelaska na tamnu stranu :roll: ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dal je moguce da sam prosao kvalifikacije??
Jeeeee...... ![]() E sad mogu mirno da putujem za Budvu. Sa Idekiusom, naravno! Mali hint: Obratite paznju na kompoziciju koja je 14. po redu na Idekiusovom spisku. 8)
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sledeci put kupi pice za konferenciju za novinare!
Stipso jedna! ![]()
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
To sto i ja idem tamo, to je samo zato da bih se na prvoj borbenoj liniji borio protiv festivala. Neprijatelja ne mozes potuci ako mu se ne pribliziz
![]() ![]() Drugi cilj moje misije je spas tvoje dushe! Moram poci tamo ne bih se izborio za tvoj povratak na svetlu stranu. Ovako bi ravnoteza sile bila ozbiljno narusena. ![]() Kada sam video da ti i moja najbolja drugarica idete tamo i da vas obuzima mracna strana, hitno sam kontaktirao Jedi viteze Obi Van Najdu, Han Ivan Solo Studiotonca i Joda Maxa da i mi skarabudzimo nesto ne bi li bili tamo da vas izbavimo ![]() ![]() Istina je sva sto kazem... nasi motivi su chasni ![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Jeste li morali da dajete reket za u?e??e?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
strava ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
Idi bre Shady... sve ti odmah mirise na neku prevaru... Sto? Najda nezna da peva pa treba da plati ucesce??? Takodje znam da AvaX i Jana nisu nista platili jer imaju isto para koliko i Najda i ja... Ne zelim da se pravdam kada su takve stvari u pitanju...
![]() |
![]() |
#8 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() nemojte posle da me molite da ne pricham kako sam vas setao plazom da se istreznite ![]() Ivane, salu na stranu, o tom, po tom... ti i Max ste mi odschljakali veliki deo posla i imam samo reci hvale... I ti i umetnik ranije poznat kao Max ste me impresionirali radom na ovom projektu... I Najda i ja smo odushevljeni... Loodaci ste obojica ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
crknite zlotvori
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Cestitam svima na prolasku na festival i zelim vam znacajniji porast midiklorijana na ziroracunu.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
avax brdej ;) | korenjak | Pricaonica | 13 | 10-04-2009 08:24 PM |
SOKANTNO!!! Moderator Rumskog izdao CD za GRAND !!! | Bitch | Pricaonica | 67 | 25-03-2008 02:36 PM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |