|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Tako bi se nekako mogla zvat opcija koja mi silno fali tu, a i na dosta drugih foruma. Forumi zasnovani na phpBB kodu (ne znam jel ovaj jedan od tih, iako ima iste smajlije) tu opciju imaju standardno, a pretpostavljam da je ne bi bio prevelik problem implementirati ni na ovaj forum...
?ivili!
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ispred svake teme i posta imas oznaku (beli kvadratic) koja ti pokazuje ono sto je novo od tvog zadnjeg logina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
je, ali sick ima pravo. na 'glazbenom forumu' je to bolje rijeseno, jer ti tamo, bez obzira koliko si se puti logira, neprocitane teme ostanu oznacene. 8)
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
O cemu vi ljudi pricate?
![]() Pa to vec postoji odavno na ovom, kao i svakom phpBB forumu. Samo sto je u ovom skinu mozda na drugom mestu. Znaci naslovna stranica foruma, gde pisu trenutno ulogovani clanovi i to... pise: Pogledaj poruke od tvoje poslednje posete Ja ovo redovno koristim, tj. samo ovako i gledam forum. Iskreno ni ne znam koje kategorije postoje, samo kad ja hocu da napravim prvi post biram kategorije. ![]() @sandro To verovatno nije phpBB forum, jer phpBB ne vodi racuna o tome ko je sta procitao, nego na osnovu tvoje zadnje posete prikazuje nove teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Upravo to mi je trebalo, samo nisam ni u snu o?ekivao da se takva opcija nalazi na dnu (?!?), pomalo nelogi?no, zar ne? Ajd, onda mjenjam apel da se taj link stavi na vrh, mo?e? ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
Sada imate "Pogledaj poruke od tvoje poslednje posete" na vrhu desno! Ostaje jos samo da se srede ili sirina foruma, duzina rijeci u nasem "prevodu", ili pak dosta smanji font !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
zasto kada pogledam sve poruke, neke i dalje kad refresujem glavnu stranicu ostaju oznacene kao neprocitane ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
|
![]()
bolje smanjiti font
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |