Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   "Prika?i postove od zadnjeg logina" (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10481)

SickBoy 11-02-2005 08:11 AM

"Prika?i postove od zadnjeg logina"

Tako bi se nekako mogla zvat opcija koja mi silno fali tu, a i na dosta drugih foruma. Forumi zasnovani na phpBB kodu (ne znam jel ovaj jedan od tih, iako ima iste smajlije) tu opciju imaju standardno, a pretpostavljam da je ne bi bio prevelik problem implementirati ni na ovaj forum...
?ivili!

Pedja 11-02-2005 09:47 AM

Ispred svake teme i posta imas oznaku (beli kvadratic) koja ti pokazuje ono sto je novo od tvog zadnjeg logina.

SandRob 11-02-2005 09:51 AM

je, ali sick ima pravo. na 'glazbenom forumu' je to bolje rijeseno, jer ti tamo, bez obzira koliko si se puti logira, neprocitane teme ostanu oznacene. 8)

dacko 11-02-2005 10:35 AM

O cemu vi ljudi pricate? :lol:
Pa to vec postoji odavno na ovom, kao i svakom phpBB forumu.

Samo sto je u ovom skinu mozda na drugom mestu. Znaci naslovna stranica foruma, gde pisu trenutno ulogovani clanovi i to... pise:

Pogledaj poruke od tvoje poslednje posete

Ja ovo redovno koristim, tj. samo ovako i gledam forum. Iskreno ni ne znam koje kategorije postoje, samo kad ja hocu da napravim prvi post biram kategorije. :D

@sandro
To verovatno nije phpBB forum, jer phpBB ne vodi racuna o tome ko je sta procitao, nego na osnovu tvoje zadnje posete prikazuje nove teme.

puRe 11-02-2005 10:45 AM

Quote:

Originally Posted by dacko
Samo sto je u ovom skinu mozda na drugom mestu. Znaci naslovna stranica foruma, gde pisu trenutno ulogovani clanovi i to... pise:

Ja ovo redovno koristim, tj. samo ovako i gledam forum. Iskreno ni ne znam koje kategorije postoje, samo kad ja hocu da napravim prvi post biram kategorije. :D

Tako je :!:

SickBoy 11-02-2005 11:43 AM

Quote:

Originally Posted by dacko

E to te ja pitam! :D
Upravo to mi je trebalo, samo nisam ni u snu o?ekivao da se takva opcija nalazi na dnu (?!?), pomalo nelogi?no, zar ne?
Ajd, onda mjenjam apel da se taj link stavi na vrh, mo?e? ;)

Quote:

@sandro
To verovatno nije phpBB forum, jer phpBB ne vodi racuna o tome ko je sta procitao, nego na osnovu tvoje zadnje posete prikazuje nove teme.
Istina, GF nije zasnovan na phpBB i ja sam se milijun puta ?alija na nedostatak "pogledaj poruke bla bla" opcije. Za ne falit, imaju more child boardova i ja se uvik ili izgubim u njima ili me pro?e volja kliketat 2312 puta da bi na?ao 2 zanimljiva topica.

diviner 11-02-2005 01:26 PM

Quote:

Originally Posted by SickBoy
Upravo to mi je trebalo, samo nisam ni u snu o?ekivao da se takva opcija nalazi na dnu (?!?), pomalo nelogi?no, zar ne?
Ajd, onda mjenjam apel da se taj link stavi na vrh, mo?e? ;)

Quote:

@sandro

Pokusat cu to srediti...stvar je samo do still-a (skina)! Sto se tice pregleda ne procitanih poruka od poslednje posjete, pitate se zasto one ne procitane kada se sledeci put prikljucite na internet bivaju u listi procitanih...Prosto, ako ste na dial up-u , svaki sledeci put imate drugi IP, a forum je podesen da vam "oznaci" ne procitane samo jedanput (cim se diskonektujete i ulogujete pod drugim IP, neprocitane poruke gube svoju naznaku).

diviner 26-02-2005 03:30 PM

Sada imate "Pogledaj poruke od tvoje poslednje posete" na vrhu desno! Ostaje jos samo da se srede ili sirina foruma, duzina rijeci u nasem "prevodu", ili pak dosta smanji font !

lesha 26-02-2005 03:45 PM

zasto kada pogledam sve poruke, neke i dalje kad refresujem glavnu stranicu ostaju oznacene kao neprocitane ?

Eon 26-02-2005 03:46 PM

bolje smanjiti font :!:

All times are GMT +1. The time now is 04:23 AM.