|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
postao mi je forum ... pa ne mogu reci nepregledan ali je nekako sve nabacano ... predlazem da se podeli u grupe:
computer: hardver softver dsp studio: dizajn i konstrukcije instrumenti i studijska oprema knowledge base: produkcija i tehnike recenzije tutorijali razno promotional: bendovi promocija radova other: english forum mali oglasi offtopic
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
ja san u principu za to da bude sto je moguce manje foruma, a da zadovolje sva podrucja.
ovo sto sumanuti predlaze mi se cini jako ok, s time da bi ja izbaci 'dsp'. dakle, ostavi bi samo hardware i software. ja bi takodjer izbaci ono 'promocija'. bandove bi definitivno izbaci, a 'promocija radova' bi promini u recimo 'pjesme' ili 'radovi' ili tako nesto, jer mislin da se stvari 'uploadaju' da bi ih se komentiralo, a ne da bi se promovirale. ono 'razno' bi isto izbaci. ono sto mislin da bi generalno bilo dobro je da se suzdrzimo od spamiranja i off topica. :oops: i o tomu bi moderatori trebali povest racuna. nisan za neku stegu i brutalno brisanje postova, ali moderatori bi trebali upozoravat, tako da se pocmemo odvikavat od spamiranja. e, da! ove grupe i podgrupe, sto sumanuti predlaze, moraju bit na istemu nivou (ko sto je sad), da se sve vidi kad udjes na forum a ne nikako da se u svako grupu ulazi, pa da se tek onda pokazu podgrupe. jos jedna, po meni bitna stvar! treba forum rasirit. prominit header tako da se moze stavit relativna sirina!
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Do poslednjeg se slazem sa tobom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
U protivnom doci cemo u situaciju da ovde diskutuje gomila vukova samotnjaka koji ce na kraju sami slusati svoju muziku...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Predlog | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 5 | 29-10-2005 05:56 PM |
Predlog | diviner | Predlozi i sugestije | 6 | 04-02-2005 10:04 AM |