![]() |
predlog
postao mi je forum ... pa ne mogu reci nepregledan ali je nekako sve nabacano ... predlazem da se podeli u grupe:
computer: hardver softver dsp studio: dizajn i konstrukcije instrumenti i studijska oprema knowledge base: produkcija i tehnike recenzije tutorijali razno promotional: bendovi promocija radova other: english forum mali oglasi offtopic |
dobar predlog.
definitivni izgled/izbor cemo znati posle 22.01.2005 Znaci, racunaj u nedelju, 23.01.2005 |
ja san u principu za to da bude sto je moguce manje foruma, a da zadovolje sva podrucja.
ovo sto sumanuti predlaze mi se cini jako ok, s time da bi ja izbaci 'dsp'. dakle, ostavi bi samo hardware i software. ja bi takodjer izbaci ono 'promocija'. bandove bi definitivno izbaci, a 'promocija radova' bi promini u recimo 'pjesme' ili 'radovi' ili tako nesto, jer mislin da se stvari 'uploadaju' da bi ih se komentiralo, a ne da bi se promovirale. ono 'razno' bi isto izbaci. ono sto mislin da bi generalno bilo dobro je da se suzdrzimo od spamiranja i off topica. :oops: i o tomu bi moderatori trebali povest racuna. nisan za neku stegu i brutalno brisanje postova, ali moderatori bi trebali upozoravat, tako da se pocmemo odvikavat od spamiranja. e, da! ove grupe i podgrupe, sto sumanuti predlaze, moraju bit na istemu nivou (ko sto je sad), da se sve vidi kad udjes na forum a ne nikako da se u svako grupu ulazi, pa da se tek onda pokazu podgrupe. jos jedna, po meni bitna stvar! treba forum rasirit. prominit header tako da se moze stavit relativna sirina! |
Do poslednjeg se slazem sa tobom :D Samo nemojte podgrupe... :roll: Sto manje komplikovanosti :wink:
|
Quote:
U protivnom doci cemo u situaciju da ovde diskutuje gomila vukova samotnjaka koji ce na kraju sami slusati svoju muziku... |
All times are GMT +1. The time now is 02:21 AM. |